Homepage  / Seriale / Seriale coreene

„Legenda cavalerului rătăcitor…” ajunge la final

„Legenda cavalerului rătăcitor...” ajunge la final

de Redactia Tvmania

Protagonistul serialului coreean de la TVR 1 – care se termină  marţi, 20 martie - s-a chinuit la filmări, unde nu s-a înţeles deloc cu regizorul.

În serial, Iljimae (Jung Il-Woo) devine eroul unei naţiuni în secolul XVII, iar pentru a intra în pielea androginului personaj, actorul de 24 de ani (aflat la primul lui rol principal) a trecut peste câteva provocări.

La o conferinţă de presă pentru serialul „Povestea cavalerului rătăcitor şi a frumoasei Rază-de-Lună” (citată de site-ul mbc.co.kr), Il-Woo a povestit că nu i s-a părut atât de diferit să joace într-un serial istoric (primul de acest fel din cariera lui, începută în 2006).

Actorul s-a documentat serios înainte de filmări, dar ideea pe care şi-o făcuse despre personaj era diferită de cea a regizorului şi timp de cinci luni s-a chinuit să-şi intre în rol (certându-se pe parcurs cu acesta).

Il-Woo şi-a lăsat părul să crească şi a slăbit 7-8 kilograme pentru rol. Cum s-a antrenat doar o lună înainte de filmări, scenele de acţiune i s-au părut dificile, s-a rănit de câteva ori şi a ajuns chiar să i se pună perfuzii.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton