Homepage  / Vedete / Vedete străine

Leighton Meester și Adam Brody vor deveni părinți pentru a doua oară

Leighton Meester și Adam Brody vor deveni părinți pentru a doua oară

de Redactia Tvmania

Leighton Meester și Adam Brody formează unul dintre cele mai retrase cupluri de la Hollywood, iar vestea că vor deveni părinți pentru a doua oară i-a luat prin surprindere pe fanii lor.

Leighton Meester și Adam Brody au fost surprinși de paparazzi în timp ce se aflau la plimbare prin Los Angeles, iar din imagini se poate observa lejer faptul că actrița cunoscută pentru rolul din Gossip Girl este însărcinată.

În aceste imagini, actrița poartă o salopetă neagră, un tricou gri, iar ca accesorii a optat pentru ochelari de soare și pantofi sport. Soțul acesteia, actorul Adam Brody, a păstrat același stil confortabil, în fotografii observându-se cum împinge căruciorul în care se află Arlo Day, fiica în vârstă de patru ani a cuplului.

 


 

Într-un interviu acordat anterior pentru Us Weekly, Meester declara:

„Încă dinainte să am un copil lumea îmi spunea că o să îl iubesc. Evident că o să îl iubesc. După ce l-am avut, mi-am dat seama cât de multă dragoste îi pot oferi. Aș ucide pe cineva sau aș muri pentru el? Bineînțeles că da”.

Vestea nu este însă surprinzătoare, cei doi au fost întotdeauna foarte rezervați cu privire la viața lor de cuplu. Ei apar foarte rar la evenimente, cea mai recentă prezență pe covorul roșu fiind în martie 2019, la premiera de la Hollywood a filmului Shazam.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton