Homepage  / Televiziune

Leii au făcut spectacol la Imperiul Leilor, 20 aprilie 2022. Concurenții care i-au convins să investească

Leii au făcut spectacol la Imperiul Leilor, 20 aprilie 2022. Concurenții care i-au convins să investească
10

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii „Imperiul Leilor” 2022 a fost difuzată aseară, 20 aprilie, la Pro TV. Mai mulți antreprenori au venit în fața Leilor să încerce să-i convingă să investească în afacerile lor, printre care și Laurette. Ei bine, doi concurenți au reușit să-i convingă pe cei cinci jurați să investească în afacerile lor.

Cine i-a convins pe Lei la Imperiul Leilor 2022, 20 aprilie 2022

Antreprenori din toate domeniile au încercat aseară, 20 aprilie, la Imperiul Leilor 2022 să-i convingă pe lei să investească în idei și business-uri cu potențial. Doi dintre ei au reușit să ia finanțare și să semneze parteneriatul cu cei mai importanți oameni de afaceri din România.

Sebastian Petrescu i-a îndulcit pe lei cu ecleruri făcute după o rețetă special gândită de soția lui și le-a propus asocierea într-un business care produce și comercializează aceste deserturi atât de apreciate de public. „Sunt aici în căutarea unui partener care să ne ajute să transformăm afacerea într-o franciză”, le-a spus acesta investitorilor. După o rundă intensă de negociere și luptă între ei, Dragoș Petrescu, Cristina Bâtlan și Dan Șucu s-au asociat pentru a susține această idee și i-au oferit tânărului antreprenor 250.000 de euro pentru 25% din business.

Oana Iliescu este un antreprenor care și-a dat seama, după nașterea copilului, că pregătirea mâncării pentru cel mic consumă foarte mult timp. Așa că alături de un nutriționist și un chef bucătar cu experiență a dezvoltat un business care produce și comercializează mâncare fresh pentru bebeluși. Ideea ei a fost apreciată de Sebastian Dobrincu, Dragoș Petrescu și Wargha Enayati, iar cei trei i-au oferit 100.000 de euro investiție pentru 49% din afacere.

Sebastian-Petrescu-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

O nouă ediție Imperiul Leilor miercuri, de la ora 21:30, la PRO TV.

Sursa Foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton