Homepage  / Seriale

Lena Dunham, în lacrimi, anunță finalul filmărilor la „Fetele”

Lena Dunham, în lacrimi, anunță finalul filmărilor la „Fetele”

de Redactia Tvmania

„Este finalul celui mai important capitol din viața mea de până acum”, a scris creatoarea serialului „Fetele” / „Girls”, Lena Dunham, pe o rețea de socializare.

lena-dunham

După cum știam deja, „Fetele” se va încheia după sezonul al șaselea. Pentru echipa de producție, finalul s-a produc deja, filmările s-au terminat săptămâna trecută. „Tocmai am terminat de filmat”, a anunțat Lena Dunham, pe contul său Instagram. Tânăra creatoare și vedeta serialului de la HBO a postat apoi mai multe mesaje pentru fani.

Sursa foto: www.facebook.com/lenadunham

Sursa foto: www.facebook.com/lenadunham

Acest ultim sezon din „Fetele” va fi difuzat pe HBO-ul american la începutul anului viitor. Serialul creat de Lena Dunham a câștigat două Globuri de Aur.

Informația nu ne miră prea mult, având în vedere că anul trecut, când a fost invitată la emisiunea „Elvis Duran and the Morning Show”, Dunham a declarat că sezonul 6, la al cărui scenariu lucra în acel moment, va fi cu siguranță ultimul. „Niciodată să nu spui niciodată. Dar, da, în acest moment, mă gândesc la cum s-ar putea concluziona povestea acestor tinere”, a explicat Lena Dunham. „Am început să lucrez la acest serial la vârsta de 23 de ani, iar acum am aproape 30. Deci mi se pare că e momentul să-mi iau adio”.

Citește și:

1. „Fetele”: Lena Dunham a anunțat că sezonul 6 va fi ultimul

2. Lena Dunham din „Fetele” va juca în sezonul 4 din „Scandal”

3. Lena Dunham: De la ”Fetele” la un roman pentru copii

4. Lena Dunham se va lăsa de actorie după serialul „Fetele” („Girls”)?

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton