Homepage  / Vedete / Vedete străine

Lena Headey, ravisantă în ziua nunții ei din Italia. Cine este soțul actriței din „Urzeala tronurilor”

Lena Headey, ravisantă în ziua nunții ei din Italia. Cine este soțul actriței din „Urzeala tronurilor”

de Andra Stana,

Lena Headey, cunoscută ca Cersei Lannister în serialul Game of Thrones / Urzeala tronurilor, s-a căsătorit cu actorul Marc Menchaca. Ceremonia a avut loc în Italia, iar la nuntă au participat, printre alții, și Sophie Turner, Joe Jonas, Peter Dinklage și Emila Clarke.

Vedeta din Game of Thrones, Lena Headey, cunoscută pentru rolul nemiloasei regine Cersei Lannister din serial, s-a căsătorit din nou. Ea s-a căsătorit cu actorul Marc Menchaca în cadrul unei ceremonii de nuntă intime în Italia. La ceremonie au participat mai multe dintre vedetele din Urzeala tronurilor, printre care Peter Dinklage, Nikolaj Coster-Waldau, Emila Clarke, Sophie Turner cu soțul Joe Jonas și Conleth Hill.

Lena a purtat o rochie albă fără mâneci, cu voal. La rândul lui, Marc a ales să îmbrace un costum albastru din trei piese, cu cravată roz și pălărie bej. Mai multe imagini de la ceremonie au apărut pe rețelele de socializare în weekend, scrie dailymail.co.uk.

Cine este soțul lui Lena Headey

Marc Menchaca este cunoscut pentru filmul său premiat This Is Where We Live și pentru aparițiile sale în mai multe seriale de televiziune, precum Ozark, The Sinner, Manifest și The Outsider. În afară de rolul care i-a definit cariera în Game of Thrones, Lena a mai apărut în filme precum The Brothers Grimm, 300, Dredd, The Purge și Fighting With My Family. De asemenea, a jucat rolul titular în serialul SF Terminator: The Sarah Connor Chronicles și a avut un rol recurent ca Amelia Hughes în serialul web animat Infinity Train.

Lena a fost căsătorită anterior cu muzicianul Peter Paul Loughran, în perioada 2007-2013, și are un fiu de 12 ani, Wylie Loughran, din mariajul lor. Ulterior, ea a avut o relație cu regizorul Dan Cadan. Cei doi au o fiică de șapte ani pe nume Teddy. Ea se întâlnea cu March din 2020.

Lena Headey va fi văzută în curând în același proiect cu actorul Nick Frost, alături de care a jucat în Fighting With My Family, în comedia thriller, Svalta, scrie Deadline. Filmările vor începe în Finlanda anul viitor. Acesta urmărește o familie în vacanța de vară pe o insulă îndepărtată cu un trecut întunecat. Ea mai are în palmares și serialul HBO The White House Plumbers.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton