Homepage  / Vedete străine

Leni Klum, fără pantaloni și lenjerie intimă în cel mai recent pictorial al său. Fiica lui Heidi Klum este lipsită de inhibiții

Leni Klum, fără pantaloni și lenjerie intimă în cel mai recent pictorial al său. Fiica lui Heidi Klum este lipsită de inhibiții
7

de Roxana Mirea,

Leni Klum, în vârstă de 18 ani, apare pe coperta noului număr al revistei Flaunt. Aceasta a vorbit despre modeling și despre faimoasa ei mamă, Heidi Klum, în vârstă de 49 de ani. În plus, Leni Klum este lipsită de inhibiții deoarece a pozat aproape goală, renunțând la pantaloni și lenjerie intimă în două dintre fotografiile sexy.

Leni Klum a pozat fără lenjerie intimă pentru revista Flaunt

Pe coperta revistei, Leni Klum poartă o rochie portocalie Michael Kors (255 de dolari), cu logo-ul brandului pe bretelele de culoare aurie, stând rezemată de un perete.

În plus, fiica lui Heidi Klum calcă pe urmele unor vedete precum Kendall Jenner, renunțând la pantaloni și lenjerie intimă în alte fotografii prezentate în articol. Ea apare purtând o pereche de dresuri tip plasă și doar un tricou de la brâu în sus.

În timp ce Heidi și Leni „au pasiuni diferite„, tânăra povestește publicației că modelingul este un lucru care le-a unit. „Mergeam tot timpul la locul de muncă al mamei mele – era cel mai interesant lucru pentru mine”, spune ea despre fascinația din copilărie pentru această profesie. „Am privit-o lucrând și mi-am spus: ‘Este atât de distractiv, este atât de interesant. Asta este ceea ce vreau să fac.’”

Tânăra de 18 ani spune că mama ei n-a lăsat-o să fie model decât după ce a mai crescut, recunoscând că decizia a fost inteligentă. „Ar fi fost atât de diferit dacă aș fi început și mai de tânără”, spune Leni Klum în interviu. „Aș fi regretat că am postat anumite fotografii cu mine.”

În timp ce momentan se concentrează pe modeling, Leni urmează o facultate în New York pentru a studia designul de interior, referindu-se la acest domeniu ca la „proiectarea de haine pentru o casă, dacă are sens”.

Heidi Klum et sa fille Leni Klum en sous-vêtement pour la campagne Intimissimi collection Automne/Hiver 2022Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton