Homepage  / Știri

Leona Lewis se mută împreună cu noul ei iubit

Leona Lewis se mută împreună cu noul ei iubit

de Redactia Tvmania

Cântăreaţa britanică, care s-a despărţit de fostul ei iubit, Lou Al-Chamaa, după o relaţie de zece ani, are de gând să se stabilească în Los Angeles cu dansatorul Dennis Jauch, anunţă femalefirst.co.uk.

O sursă a spus: „Dennis s-a întâlnit cu prietenii apropiaţi ai Leonei şi s-au înţeles foarte bine până acum. Următorul pas este să se mute împreună la începutul anului viitor. Formează un cuplu minunat şi el chiar o place”.

În timp ce Leona Lewis (25 de ani), care a început să se întâlnească cu Dennis Jauch în luna august, îşi reface viaţa, fostul ei iubit nu a trecut încă peste despărţire.

El a încercat să-l ironizeze pe germanul care i-a luat locul la braţul cântăreţei: „Unii europeni nu au pic de stil şi se îmbracă îngrozitor. Poţi să înveţi pe cineva cum să danseze, dar nu şi cum să aibă stil”.

Lou Al-Chamaa a lăsat să se înţeleagă că Leona Lewis l-a înşelat: „Au trecut cinci luni şi tot nu mi-am primit lucrurile. Mi-a ajuns. Măcar eu pot să spun că am fost fidel. Tu poţi să spui acelaşi lucru?”, a mai scris fostul electrician pe contul său de pe Twitter.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton