Homepage  / Știri / Televiziune

Leonard Doroftei, Marian Drăgulescu, Sandra Izbașa și Elena Ionescu vin, miercuri, la „Jocuri de celebritate”

Leonard Doroftei, Marian Drăgulescu, Sandra Izbașa și Elena Ionescu vin, miercuri, la „Jocuri de celebritate”

de Redactia Tvmania

În această seară, de la 22:30, Mihai Bobonete, Octavian Strunilă și Paul Ipate aduc o gașcă de campioni în sufrageria de la „Jocuri de celebritate”.

Leonard Doroftei, Marian Drăgulescu, Sandra Izbașa și Elena Ionescu sunt obișnuiți cu un loc pe podium la competiții sportive de amploare, așa că vin în emisiune hotărâți să demonstreze că sunt campioni și la jocuri.

În echipa lui Paul Ipate, Sandra Izbașa, Marian Drăgulescu și Alina Stănculescu, trei sportivi cu multe medalii la activ vor lupta pentru visul Alinei de a-și face un studio de make-up. Pe partea opusă, în echipa lui Strunilă, luptă la categoria grea Leonard Doroftei, Elena Ionescu și Ioana, care își dorește să investească într-un aparat de fitness.

Probele care vor da tonul distracției și vor umple sufrageria de voie bună sunt: Numele are cuvântul, Turnul vedetelor, Desene cu cântec, Mimează dacă poți și Tuuutuet, iar lupta pentru a ajunge în runda finală, Nume și renume, va stârni spiritul de competiție în fiecare invitat!

Care dintre cele două fete vor demonstra că sunt mai tenace și vor reuși să îi ia banii lui Bobonete pentru a-și împlini visul, dar și cum se va descurca Doroftei la mimă rămâne de văzut în această seară, de la 22:30, numai la Pro TV.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton