Homepage  / Vedete / Vedete străine

Leonardo DiCaprio a ajuns viral pe Tik Tok, după ce și-a etalat mișcările de dans, în club. „La 48 de ani? E jenant”

Leonardo DiCaprio a ajuns viral pe Tik Tok, după ce și-a etalat mișcările de dans, în club. „La 48 de ani? E jenant”

de Andra Stana,

Leonardo DiCaprio a ajuns celebru în lumea întreagă după ce a jucat în nenumărate filme, printre care și renumitul „Titanic”. Cu toate acestea, recent, starul a ajuns în centrul atenției nu pentru modul în care joacă, ci pentru mișcările sale de dans. Iată cum a fost surprins DiCaprio.

În vârstă de 48 de ani, DiCaprio DiCaprio a fost văzut la o petrecere de Revelion în Malibu, iar acum au apărut imagini cu el în timp ce își etalează mișcările de dans.

În imaginile apărute pe rețelele sociale, Leonardo DiCaprio este îmbrăcat casual. Actorul poartă un tricou negru și blugi deschiși la culoare și are o șapcă neagră pe cap, în timp ce se bucură de petrecerea organizată în noaptea dintre ani, într-un restaurant din Malibu.

„Leonardo DiCaprio petrecând în Miami”, a scris cel care a făcut publice imaginile pe TikTok, ce au fost văzute de aproape patru milioane de ori.

@livinmiami305 Leonardo DiCaprio just vibing in Miami at Gekko in Brickell More on IG – livinmiami305 : @Rocio Aghemo @Valentine #miami #miamiflorida #miamifl #onlyinmiami #brickell #brickellliving #brickellmiami #leonardodicaprio ♬ original sound – Miami | Miami Beach

Totodată, imaginile ieșite din comun nu au scăpat de comentariile fanilor: „Are mișcările din Lupul de pe Wall Street!”, „La 48 de ani? E jenant pentru sufletul său!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de utilizatorii TikTok.

Ulterior, altcineva i-a sărit în apărare actorului: ”Ar trebui să facem din acest dans o provocare pe TikTok”.

Trecutul amoros al lui Leonardo DiCaprio. Ce legătură există între toate fostele lui iubite

Leonardo DiCaprio și modelul Camila Morrone s-au despărțit în septembrie 2022, după o relație de patru ani. La scurt timp după ce a apărut vestea despărțirii, Internetul a fost asaltat cu numeroase glume referitoare la faptul că celebrul actor s-a despărțit de iubitele sale de până acum în jurul vârstei de 25 de ani.

Și cum Morrone a împlinit 25 de ani pe 16 iunie, zilele ei alături de DiCaprio erau numărate.

După despărțirea de Camila Morrone, Leonardo DiCaprio a fi pus ochii pe următorul model cu care ar vrea să aibă o relație: Gigi Hadid, în vârstă de 27 de ani. 

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton