Homepage  / Vedete străine

Leonardo DiCaprio a pus ochii pe un alt model celebru. De ce fanii au fost uimiți de alegerea lui

Leonardo DiCaprio a pus ochii pe un alt model celebru. De ce fanii au fost uimiți de alegerea lui
8

de Roxana Mirea,

Leonardo DiCaprio ar fi pus ochii pe următorul model cu care ar vrea să aibă o relație: Gigi Hadid, în vârstă de 27 de ani. Mai multe surse au confirmat luni pentru People că starul din "Titanic", în vârstă de 47 de ani, și supermodelul și-au petrecut timpul "cunoscându-se reciproc" în New York City.

Leonardo DiCaprio a pus ochii pe Gigi Hadid

În timp ce o persoană din interior a precizat că DiCaprio și Hadid „nu au o relație” încă, o altă sursă a spus că starul din „Lupul de pe Wall Street” o „curtează cu siguranță” pe Gigi Hadid, care este mama unei fetițe, pe care o are din relația cu Zayn Malik.

Au fost văzuți ieșind cu grupuri de oameni„, a declarat o a treia sursă pentru People, adăugând că „au trecut doar câteva săptămâni” de când DiCaprio și Camila Morrone s-au despărțit.

Page Six a vorbit luni cu o sursă separată care a precizat că o parte dintre prietenii apropiați ai lui DiCaprio, inclusiv prietenul său cel mai bun, dealerul de artă Helly Nahmad, au fost văzuți participând la petrecerea de lansare a liniei vestimentare a lui Hadid la Le Chalet din L’Avenue la Saks săptămâna trecută. Cu toate acestea, sursa nu a putut confirma dacă însuși starul din „Don’t Look Up” a fost prezent.

Între timp, alte surse au declarat recent pentru Us Weekly că Leonardo Dicaprio are „a pus ochii” pe Gigi Hadid, menționând totuși că cei doi sunt doar „prieteni”, deoarece frumoasa blondă „nu vrea să aibă o relație cu [el] în acest moment”.

The Daily Front Row Awards – NYCIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Leonardo DiCaprio, ținta glumelor în mediul online

Zvonurile privind o idilă în devenire între DiCaprio și Hadid i-au luat prin surprindere pe internauți, având în vedere că actorul a avut relații, până acum, doar cu femei până în 25 de ani. Hadid a depășit acest prag în urmă cu doi ani.

Pur și simplu nu cred în zvonurile despre Leo DiCaprio și Gigi Hadid doar pentru că ea are mai mult de 25 de ani”, a scris o persoană pe Twitter.

Un altul a scris: „Stai, Leo Dicaprio vrea să aibă o relație cu Gigi Hadid? Știe că are 27?????”

DiCaprio și Morrone s-au despărțit în vară, imediat după ce ea a împlinit 25 de ani. Cu toate acestea, un motiv oficial al despărțirii nu a fost încă făcut public.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton