Homepage  / Știri

Leonardo DiCaprio are un câine puturos

Leonardo DiCaprio are un câine puturos

de Redactia Tvmania

Prietenii actorului se plâng că nu pot să călătorească în avionul privat al starului, deoarece acesta insistă să-şi ia câinele puturos cu el, relatează femalefirst.co.uk.

Leonardo DiCaprio (37 de ani) are un bulldog francez pe nume Django, care îl insoţeşte peste tot, inclusiv în avionul său privat.

O sursă a spus: „Nu ştiu ce îi dă Leo să mănânce, dar Django miroase îngrozitor. Mănâncă şi trage vânturi constant pe parcursul zborului.

Este oarecum amuzant prima dată, pentru că toată lumea se uită să vadă cine a făcut-o. Dar după o oră şi ceva devine insuportabil. La finalul zborului, toaletele înghesuite sunt singurul loc în care poţi să iei o gură de aer proaspăt”.

Prietenii starului nu dau vina pe câine, ci pe Leonardo DiCaprio, care s-ar fi obişnuit cu mirosul patrupedului.

„Nu cred că este vina câinelui. Probabil că problemele sale provin de la mâncarea cu care îl hrăneşte Leo. Bulldog-ii francezi au un sistem digestiv foarte delicat. Amuzant este că Leo nu-şi dă seama de această problemă, probabil din cauză că s-a obişnuit cu mirosul câinelui. Ori asta, ori şi-a pierdut complet simţul mirosului.

Django este un câine drăguţ, iar Leo îl creşte de aproape o decadă şi s-a format o legătură puternică între ei”, a completat sursa.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton