Homepage  / Vedete străine

Leonardo DiCaprio, imagini din vacanța de vis din Italia. Cine se mai afla la bordul iahtului de lux

Leonardo DiCaprio, imagini din vacanța de vis din Italia. Cine se mai afla la bordul iahtului de lux

de Redactia Tvmania,

Leonardo DiCaprio a fost fotografiat în timp ce se relaxa la bordul unui iaht de lux, în Italia. Alături de cine a plecat în vacanță celebrul actor și cum a fost surprins de paparazzi.

DiCaprio a fost însoțit de nepoata Normandie, de tatăl George DiCaprio și de mama vitregă Peggy Ann Farrar pentru a doua etapă a vacanței sale europene fastuoase de-a lungul coastei Amalfi – la doar o săptămână după ce a găzduit o mulțime de prieteni celebri și modele, scrie Page Six.

La bordul navei de lux, starul de la Hollywood nu s-a sfiit să apară la bustul gol. DiCaprio, în vârstă de 48 de ani, a fost surprins de paparazzi în timp ce purta un slip de baie albastru, în timp ce se relaxa la soare. După ce s-a odihnit puțin la bordul navei sale, DiCaprio a decis să facă o baie.

Câștigătorul premiului Oscar a fost însoțit de nepoata sa adolescentă, iar cei doi au sărit de pe navă și au intrat în apa cristalină. Mai târziu, grupul a făcut o excursie la peșterile marine Blue Grotto din Capri, mai scrie sursa citată.

Leonardo DiCaprio, invitat la o nuntă în Sardinia

Starul din „Lupul de pe Wallstreet” a participat recent la Festivalul de Film de la Cannes. După ce a părăsit festivalul francez, DiCaprio s-a îndreptat spre Sardinia, Italia, pentru a sărbători nunta miliardarului Joe Nahmad, moștenitor al lumii artei, și a modelului Madison Headrick.

După ceremonia plină de vedete, actorul a fost văzut în Londra cu un grup de prieteni – printre care modelul Neelam Gill – precum și cu mama sa, Irmelin Indenbirken.

O săptămână mai târziu, actorul a fost apoi văzut sosind într-un alt restaurant londonez, cu doar câteva momente înainte ca Gigi Hadid, fosta lui iubită, să intre în același local. În timp ce starul din „Titanic” a fost însoțit de tatăl său și de mama sa vitregă, nu este clar dacă Hadid a luat sau nu masa cu ei odată ce a intrat înăuntru.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton