Homepage  / Vedete / Vedete străine

Leonardo DiCaprio, Meryl Streep şi Timothee Chalamet, în distribuţia comediei „Don’t Look Up“

Leonardo DiCaprio, Meryl Streep şi Timothee Chalamet, în distribuţia comediei „Don’t Look Up“

de Redactia Tvmania

Platforma de streaming Netflix pregătește o nouă comedie regizată de Adam McKay, care, potrivit celor de la Variety va avea o distribuție de succes. Cele mai noi staruri anunțate pentru pelicula „Don’t Look Up“ sunt Leonardo DiCaprio, Meryl Streep şi Timothee Chalamet.

Aceștia se vor alătura lui Jennifer Lawrence, Jonah Hill, Himesh Patel, Ariana Grande, Kid Cudi şi Matthew Perry. Anterior, Cate Blanchett şi Rob Morgan au fost anunţaţi ca parte din distribuţie

Povestea peliculei urmăreşte doi astronomi de nivel mediu care se angajează într-un turneu media pentru a avertiza omenirea despre un asteroid iminent care ar putea distruge planeta, scrie news.ro Lawrence şi DiCaprio i-ar interpreta pe cei doi astronomi, dar Netflix nu a confirmat.

Filmările urmează să înceapă înainte de finalul anului. 

Înainte de „Don’t Look Up”, DiCaprio a jucat în adaptarea „Killers of the Flower Moon” a lui Martin Scorsese.  Streep a lucrat la un alt film pentru Netflix, „The Prom”, de Ryan Murphy, care va fi lansat în curând, dar şi în comedia „Let Them All Talk”, de Steven Soderbergh pentru HBO Max. Chalamet, care a jucat înainte cu Streep în remake-ul „Little Women”, de Greta Gerwig, a lucrat la „Dune”, „The French Dispatch” şi „Going Electric”, filmul despre Bob Dylan de James Mangold. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton