Homepage  / Vedete / Vedete străine

Leonardo DiCaprio și Gigi Hadid, împreună la un restaurant de lux din New York. Ce au surprins paparazzi

Leonardo DiCaprio și Gigi Hadid, împreună la un restaurant de lux din New York. Ce au surprins paparazzi
7

de Andra Stana,

La două luni după apariția primelor zvonuri despre o presupusă relație între ei doi, relația amoroasă dintre Gigi Hadid și Leonardo DiCaprio pare să reziste. Cum au fost surprinse de paparazzi cele două vedete.

Leonardo DiCaprio și Gigi Hadid, surprinși la ieșirea din același restaurant, în New York 

Gigi Hadid și Leonardo DiCaprio au fost fotografiați plecând de la un restaurant de lux din Manhattan, New York, pe 18 noiembrie. Cei doi au plecat de la local pe rând, la câteva minute unul de celălalt, scrie etonline.com.

Vedetele au fost surprinse de paparazzi, separat, ieșind din celebrul local Cipriani’s. Potrivit unui martor, Gigi și Leo „au plecat la câteva minute unul de celălalt”, supermodelul ieșind primul, urmat de câștigătorul premiului Oscar.

Cuplul timid în fața camerelor de luat vederi – căruia i s-a alăturat un prieten al lui DiCaprio – a încercat să se ascundă de paparazzi în timp ce agenții de securitate îi scoteau în grabă din restaurant.

Pentru această ieșire, Gigi a purtat un top sub o jachetă de piele și o eșarfă, în timp ce Leo s-a îmbrăcat cu o haină neagră, asortată cu blugi negri, adidași albi, o șapcă de baseball și o mască de față.

Cannes Roubaix Une Lumiere Premiere AMIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Cei doi au fost fotografiați pentru prima dată împreună în septembrie. După cum a relatat Daily Mail, Gigi, în vârstă de 27 de ani, și Leo, în vârstă de 48 de ani, au participat la un eveniment la Casa Cipriani în timpul Săptămânii Modei de la New York, unde au fost surprinși aplecându-se unul lângă celălalt în timp ce încercau să discute în mijlocul petrecerii aglomerate.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton