Homepage  / Vedete / Vedete străine

Leonardo DiCaprio, surprins alături de fosta iubită a lui Bradley Cooper. Ce au remarcat fanii

Leonardo DiCaprio, surprins alături de fosta iubită a lui Bradley Cooper. Ce au remarcat fanii
10

de Andra Stana,

Leonardo DiCaprio ar fi făcut o nouă cucerire. Mai exact, despre starul de la Hollywood se spune acum că ar avea o relație cu fosta parteneră a lui Bradley Cooper. Dacă zvonurile se adeveresc, înseamnă că starul din „Titanic” a renunțat la „limita de vârstă” impusă până acum tuturor iubitelor sale.

Zilele trecute, Leonardo DiCaprio a fost surprins nu o dată, ci de două ori în compania frumoasei Irina Shayk. Cei doi au petrecut timpul împreună, ei fiind surprinși la Coachella.

La mai puțin de 24 de ore după ce au fost văzuți la o petrecere de la Coachella, Leonardo DiCaprio și Irina Shayk s-au întâlnit pentru a doua oară pentru a-l vedea pe Frank Ocean cântând duminică seara, scrie pagesix.com.

Irina Shayk, în vârstă de 37 de ani, are reputația unei femei cu lipici la bărbați controversați. Rusoaica a fost iubita lui Cristiano Ronaldo, dar și a lui Bradley Cooper și Kanye West, fostul soț al lui Kim Kardashian. Fotomodelul este cunoscut pentru aparițiile sale în Sports Illustrated Swimsuit Issue între anii 2007 și 2014, iar în 2011 a apărut pe coperta revistei. 

Cei doi, care au venit în mod clar împreună pentru a urmări concertul, au interacționat de câteva ori.

Modelul de origine rusă, despre care s-a zvonit că s-a împăcat cu fostul ei iubit Bradley Cooper la sfârșitul anului trecut – a purtat un top negru cu cercei aurii supradimensionați. Ea și-a prins părul într-o coadă de cal, în timp ce stătea în mulțime alături de actorul din „Titanic”, în vârstă de 48 de ani.

Leonardo DiCaprio, surprins alături de fosta iubită a lui Bradley Cooper. Ce au remarcat faniiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

DiCaprio, pe de altă parte, a rămas discret, cu o șapcă neagră pe cap, în timp ce era atent la ce se petrecea pe scenă.

Cu o seară înainte, câștigătorul premiului Oscar s-a apropiat de modelul Victoria’s Secret la Levi and Tequila Don Julio’s Neon Carnival. Perechea părea să fie însoțită de mai mulți prieteni, inclusiv de modelul Stella Maxwell.

Irina Shayk și Bradley Cooper au împreună o fiică, pe Lea De Seine Shayk Cooper, în vârstă de 6 ani. Fostul cuplu s-a despărțit în 2019, după patru ani de relație.

Leonardo DiCaprio și „limita de vârstă” impusă iubitelor sale

Leonardo DiCaprio și modelul Camila Morrone s-au despărțit în toamna lui 2022, după o relație de patru ani. La scurt timp după ce a apărut vestea despărțirii, Internetul a fost asaltat cu numeroase glume referitoare la faptul că celebrul actor s-a despărțit de iubitele sale de până acum în jurul vârstei de 25 de ani. Și cum Morrone a împlinit 25 de ani pe 16 iunie anul trecut, zilele ei alături de DiCaprio erau numărate.

Dacă între Leonardo DiCaprio și Irina Shayk va fi mai mult decât o relație de prietenie, rămâne de văzut. Până acum, actorul a avut relații doar cu femei până în 25 de ani. Fosta parteneră a lui Bradley Cooper a depășit însă de mult acest prag.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton