Homepage  / Cinema

Leonardo DiCaprio va juca în noul film al lui Quentin Tarantino

Leonardo DiCaprio va juca în noul film al lui Quentin Tarantino

de Redactia Tvmania

Leonardo DiCaprio (43) va juca în noul film al lui Quentin Tarantino,anunță deadline.com.. Noul film al lui Tarantino este o producție Sony și, potrivit presei de peste ocean, va avea premiera pe data de 9 august 2019.

Producția marchează primul proiect al lui Tarantino în afara companiei Weinstein, cu care lucra înainte. Acesta a decis să renunțe la colaborare în urma acuzațiilor de abuz și hărțuire sexuală apărute la adresa lui Harvey Weinstein. De asemenea, pentru DiCaprio va fi prima peliculă de când acesta a câștigat premiul Oscar pentru „The Revenant”.

În ciuda zvonurilor asupra subiectului peliculei, care se zvonea a fi despre Charles Manson şi crimele bandei lui, regizorul Tarantino a povestit că filmul va fi plasat în jurul anului 1969 – asta deşi personajul Sharon Tate arată că omorurile lui Manson vor juca un rol important.

Recent, publicația „The Guardian” a confirmat că filmul va fi plasat în anul 1969, iar acțiunea se va desfășura în Los Angeles. Personajul jucat de DiCaprio este caracterizat ca fiind un personaj îmbătrânit, ce se află în declin și care încearcă să ducă o bătălie împotriva timpului.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton