Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Leonid Doni, polițistul Robi din „Las Fierbinți”, joacă în comedia „Prenumele”

Leonid Doni, polițistul Robi din „Las Fierbinți”, joacă în comedia „Prenumele”

de Redactia Tvmania

Fanii serialului „Las Fierbinți” îl pot vedea pe polițistul Robi de aproape, pe scenă, în București, într-un spectacol de comedie. „Prenumele” este piesa în care Leonid Doni dovedește că nu are aptitudini doar pentru comedie, ci și pentru dramă, deoarece actorul face un rol de compoziție amuzant și emoționant.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”3519″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”619″ thumbnail_height=”464″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”1″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” template=”/var/www/tvmania/wp-content/themes/tvmaniaseventeen/nggallery/gallery.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″] 

Personajul lui Doni, un muzician singuratic, primește eticheta de gay de la prietenii lui din copilărie, doar pentru că nu vrea să-și mărturisească dragostea, iar dezvăluirile acestuia îi șochează și le schimbă definitiv viața.

Sincer, sunt bucuros că într-o comedie pentru întreaga familie, la care publicul râde mult, pentru câteva clipe spectatorii realizează ce înseamnă să pui etichete gratuit unor oameni. Și ce impact au asupra unui om aceste etichete. Îmi place personajul meu din «Prenumele», Claude;  într-o lume în care nu suntem foarte toleranți, mă bucur că până la sfârșitul piesei lumea îl iubește”, spune Leonid Doni.

Cine este Leonid Doni

Leonid Doni este basarabean de origine și a venit la București de la 14 ani, ca să fie elev al Colegiului Național Dinu Lipatti, apoi student al Facultății de teatru și își desfășoară activitatea pe scenele din București și din țară de aproape 20 de ani.

Spectacolul „Prenumele” îi mai are în distribuție pe Mihai Călin, Claudiu Bleonț, Mirela Oprișor și Raluca Aprodu. Piesa este o comedie de limbaj și situații care pleacă de la alegerea prenumelui pentru un copil nenăscut încă, transformându-se într-o dispută cu multe destăinuiri amuzante, dar și cu unele lecții de viață despre prietenie și iubire. Următoarea reprezentație a spectacolului „Prenumele” are loc pe 9 februarie la Cinema Pro.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole: FOTO. Serialul ”Las Fierbinți” are episod special dedicat Crăciunului

Un nou personaj apare în „Las Fierbinți”

“Las Fierbinţi”, noul serial românesc de la Pro TV

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton