Homepage  / Vedete / Vedete străine

Leticia Calderon („Esmeralda”) revine pe micile ecrane. În ce telenovelă va juca

Leticia Calderon („Esmeralda”) revine pe micile ecrane. În ce telenovelă va juca

de Redactia Tvmania

Noua telenovelă produsă de Televisa a cărei protagoniști vor fi Angelique Boyer și Andres Palacios este noul proiect din care Leticia Calderon, cunoscută din telenovela „Esmeralda”, va face parte. 

Actrița a mai avut apariții episodice în telenovele precum „Un celibatar învins” și „Legea iubirii”, ambele difuzate și la noi în țară de postul Pro 2. 

În noua telenovelă numită „Imperio de mentiras” („Imperiul minciunilor”), ale cărei filmări au început pe 2 martie, Leticia Calderon va fi mama personajului pe care Angelique Boyer îl va interpreta. 

„Este o mamă cu trei fiice care au caractere diferite și cred că multe femei se vor regăsi în personajul meu atât în trăiri cât și în problemele pe care le va întâmpina”, a declarat actrița pentru publicația People en Espanol. 

Telenovela a cărei protagonistă este Angelique Boyer va fi remake-ul serialului turcesc „Dragoste de contrabandă” (Kara Para Aşk) și va avea premiera în Mexic în luna mai. Din distribuție mai fac parte Susana Gonzales, Cezar Evora și Scarlet Gruber.

PENTRU MAI MULTE DETALII CITIȚI ȘI:

https://www.tvmania.ro/angelique-boyer-va-fi-protagonista-unui-remake-facut-dupa-un-serial-turcesc-despre-ce-este-vorba-266879

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton