Homepage  / Vedete / Vedete străine

Leticia Calderón, supărată pe Televisa: „E o lipsă de respect!”

Leticia Calderón, supărată pe Televisa: „E o lipsă de respect!”

de Redactia Tvmania

Decizia companiei mexicane Televisa de a anula telenovela „Nube y la chica de azul” cu câteva zile de începerea propriu-zisă a filmărilor (pe 4 iunie), când totul era stabilit şi repetiţiile făcute, i-a lasat pe actorii din distribuţie cu un gust amar.

 

Cea mai intrigată a fost Leticia Calderón (49 de ani), care urma să joace în sfârşit într-un serial după doi ani de absenţă (ultima ei telenovelă fiind „Mujeres de negro” – 2016). „Sunt tristă, supărată şi dezamăgită. Cum poate Televisa să anuleze un proiect cu 3 zile înainte de debutul său. Pentru mine e o lipsă de respect şi o gravă eroare!”, a spus protagonista telenovelei „Esmeralda”, citată de peopleenespanol.com.

Supărarea Leticiei este şi mai mare pentru că „Nube y la chica de azul” este a doua producţie în care a primit un rol în ultimul an şi pe care Televisa a anulat-o.

La fel de dezamăgită de anularea filmărilor la „Nube y la chica de azul” a fost şi cea care ar fi trebuit să fie protagonista, frumoasa actriţă Renata Notni (pe care o vedeţi în prezent la Pro 2 în „Blestemul meu iubit”, alături de Pablo Lyle).

„Sunt foarte tristă. Era un proiect foarte frumos, aveam mult enutuziasm. Totuşi cred că lucrurile se întâmplă cu un motiv şi că ceva mai bun va veni pentru mine şi pentru toţi cei care au fost implicaţi”, a spus Renata. Actriţa în vârstă de 23 de ani a explicat şi care au fost motivele pe conturile de socializare: „Ceea ce s-a întâmplat nu are legătură cu producătorul, cu povestea sau cu distribuţia. Decizia a fost luată în urma unor schimbări ale companiei Televisa”.

 

 

CITEȘTE ȘI:

 

https://www.tvmania.ro/noua-telenovela-a-leticiei-calderon-are-titlu-cum-va-arata-leticia-in-serial-237096

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton