Homepage  / Vedete / Vedete străine

Leticia Calderon, telenovelista celebră pentru rolul din „Esmeralda”, şi-a sărbătorit fiul de 13 ani

Leticia Calderon, telenovelista celebră pentru rolul din „Esmeralda”, şi-a sărbătorit fiul de 13 ani

de Redactia Tvmania

În „Esmeralda”, cea mai cunoscută telenovelă în care a jucat, Leticia Calderon a avut parte de un happy-end perfect, cum doar în filme vedem. În realitate însă, actriţa de 48 de ani a trecut prin numeroase drame, care nu i-au diminuat însă optimismul şi dragostea de viaţă.

În februarie anul acesta, Leticia Calderon a sărbătorit, alături de familie şi prieteni, cei 13 ani ai fiului ei cel mare, Luciano:

„13 ani de iubire, de provocări, de tovărășie, de implicare, de râsete în hohote. 13 ani în care am simțit emoția de a fi mamă. Mulțumesc și la mulţi ani, Luciano!”, a scris mama fericită pe reţeaua de socializare Twitter.

Lui Luciano, care suferă de Sindromul Down, actriţa i-a dedicat şi o carte: „Luciano, un Ángel en mi Vida” („Luciano, îngerul din viaţa mea”), lansată pe piaţă în 2010:

„Nu sunt scriitoare, dar am vrut să împart cu voi toţi minunata experienţă de a avea un fiu cu sindromul Down. Multe persoane cred că este un chin, dar vă asigur că nu e deloc aşa”, declara Leticia Calderon la momentul respectiv, citată de site-ul zeleb.mx.

Luciano, un copil foarte dorit

Actriţa mexicană şi-a dorit mereu să fie mamă, însă a avut probleme mari de fertilitate. După numeroase tratamente, inclusiv o sarcină cu probleme, după încercări de ani de zile, Leticia Calderon a reuşit să-l aducă pe lume pe Luciano în 2004. A fost o naştere dificilă, cu o cezariană decisă de doctor pe ultima sută de metri. Abia la o oră după naşterea copilului a aflat actriţa că băiatul ei suferă de Sindromul Down. Apoi, trei luni mai târziu, Leticia a rămas din nou însărcinată şi, în februarie 2005, s-a născut şi al doilea ei copil, Carlos, tot cu partenerul ei de viaţă, avocatul Juan Collado.

Din 2000, actriţa renunţase la telenovele tocmai pentru a deveni mamă şi a avea grijă de familia ei. A revenit pe micile ecrane în 2008, la un an după ce a fost părăsită de tatăl copiilor ei, care a intrat într-o relaţie foarte comentată cu actriţa Yadhira Carillo (42 de ani) – Collado şi-ar fi făcut bagajele şi ar fi plecat de-acasă, au scris atunci tabloidele din Mexic, pe când Leticia Calderon se afla în spital, pentru o operaţie de genunchi.

O nouă etapă în carieră

În 2008, actriţa se reinventează, se întoarce la seriale şi interpretează un rol negativ de senzaţie în telenovela „În numele iubirii” (în original „En nombre del amor”), în care a jucat alături de Victoria Ruffo, Arturo Peniche, Allisson Lozz şi Sebastian Zurita. De atunci, este prezentă permanent în viaţa culturală a Mexicului, fie că e vorba de teatru, show-uri de televiziune sau telenovele.

A mai trecut însă peste un hop uriaş, un accident de maşină foarte urât, în noiembrie 2012, în care a fost rănită ea, asistenta ei şi cei doi copii. Din fericire, după spitalizare, toată lumea şi-a revenit foarte bine.

Penultima telenovelă în care a jucat Leticia Calderon, „Te provoc să mă părăsești” („A que no me dejas”), s-a terminat în decembrie la Happy Channel, ultima telenovelă din filmografia mexicancei fiind „Mujeres de negro”, în care mai joacă Mayrín Villanueva şi Ximena Herrera.

Citește și:

Leticia Calderon, elegantă la premiera celei mai recente telenovele, “Mujeres de negro”

Leticia Calderon petrece Crăciunul alături de fiii ei

Actriţa Leticia Calderon a suferit un accident la filmări

Leticia Calderon şi copiii ei au fost implicaţi într-un grav accident

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton