Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Lia Bugnar, detalii despre ultimul episod din Clanul. Cum a fost scris finalul sezonului 2

Lia Bugnar, detalii despre ultimul episod din Clanul. Cum a fost scris finalul sezonului 2

de Andra Stana,

Serialul Clanul s-a bucurat de audiențe bune încă de la lansare, iar acum fanii așteaptă continuarea poveștii. Pro TV a programat premiera sezonului 2 chiar luna aceasta. Iată ce spune Lia Bugnar despre ultimul episod din serialul regizat de Anghel Damian.

Serialul fenomen care a ținut telespectatorii cu sufletul la gură în fața televizoarelor este tot mai aproape de revenire. Scenariul scris de Anghel Damian și Lia Bugnar a trezit în sufletele celor care au urmărit povestea din „Clanul” multe emoții în primul sezon. Acum, cei doi au terminat de redactat regia pentru al doilea sezon care va apărea în curând la TV și pe VOYO, scrie protv.ro.  

Pe rețelele de socializare, Lia Bugar a distribuit o fotografie în care se află în tren. Potrivit descrierii atașate la imagine, acela fusese momentul în care terminase de scris ultimul episod din Clanul, sezonul 2:

„Poza e din trenul de la Birmingham spre Londra, unde scriam ultimul episod din Clanul sezonul doi și mă bucuram de trei actori mari care au fost și ei mici cândva și uite ce frumos s-au ridicat.”, a scris Lia Bugnar în postare. 

Surpriza pregătită de Pro TV pentru fanii serialului Clanul

Pro TV a anunțat la finalul lunii ianuarie când e programată premiera noului sezon, al doilea, din serialul regizat de Anghel Damian.

Ultimul episod din primul sezon al serialului „Clanul”, de la Pro TV, a fost difuzat luni, 12 decembrie 2022.

Acum, Pro TV a anunțat că în noul sezon, cel cu numărul 2, povestea din „Clanul” merge mai departePremiera este programată duminică, pe 19 februarie.

Cu alte cuvinte, în 2023, serialul „Clanul” își schimbă ziua de difuzare. În loc de luni, așa cum erau obișnuiți fanii, el va fi pe post duminica, la bătaie cu emisiunea „America Express”, de la Antena 1.

Sursă foto: Lia Bugar/Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton