Homepage  / Vedete româneşti

Lia Bugnar, prima reacție după ce Theo Rose și Anghel Damian au devenit părinți. „S-a mai născut un…”

Lia Bugnar, prima reacție după ce Theo Rose și Anghel Damian au devenit părinți. „S-a mai născut un...”

de Andra Stana,

Lia Bugnar a avut o primă reacție după ce Theo Rose și Anghel Damian au devenit părinți pentru prima dată. Actrița din „Clanul” a născut un băiețel perfect sănătos în dimineața zilei de miercuri, 14 iunie. Bugnar a avut o relație timp de mai mulți ani cu tânărul regizor.

Theo Rose a născut un băiețel perfect sănătos, care a primit nota 10 la naștere. Lia Bugnar, fosta iubită a lui Anghel Damian, a vorbit pentru prima dată despre faptul că fostul ei iubit a devenit tată. Scenarista proiectului „Clanul” a fost destul de blândă în declarații.

„Este vorba despre un lucru, un suflet curat care tocmai a venit pe lume. S-a mai născut un copil pe lumea aceasta, de o oră, pe nume Sasha Ioan Dumitru. El trebuie protejat, el încă are îngerași deasupra capului”, a declarat Lia Bugnar pentru Click!.

Cu puțin timp înainte de a naște cântăreața, Lia Bugnar spunea că aceasta nu va fi dispărea din serialul de la PRO TV. „Evident că apare. De ce să nu apară? Păi, gravidenia nu e o boală. Gravidenia e o etapă din viața omului. (…) Astea le rezolvați dumneavoastră la psiholog… Dar nu, nu-i bolnavă. Evident, e un film”, a declarat Lia Bugnar pentru sursa mai sus-menționată.

Lia Bugnar și Anghel Damian au avut o relație discretă . Regizorul „Clanul” este cu 23 de ani mai tânăr decât ea. După ce s-au despărțit, cei doi au rămas în relații bune și au continuat să lucreze împreună la serialul „Clanul”, chiar dacă regizorul formează un cuplu cu Theo Rose.

Tatăl lui Theo Rose, în culmea fericirii după ce a devenit bunic

Tatăl lui Theo Rose a făcut primele declarații după ce fiica sa a devenit mămică. Acesta a dezvăluit că bebelușul a primit nota 10 la naștere.

„Sunt tare fericit și bucuros! Am avut emoții mai mari decât Theo. Nu am vorbit cu Theo, nici nu am îndrăznit să o deranjez, voi fi la vizită la ora 15:00. Din ce am văzut, din postările familiei, observ că este în regulă, a fost o naștere bună și frumoasă, un copil zdravăn, sănătos și speram să decurgă normal.

Destul de mare copilul, foarte bine dezvoltat. Noi ne bucurăm grozav, este o realizare extraordinară. așteptăm de mult timp, anii trec peste noi. Ne bucurăm tare mult că a apărut. Am pielea de găină pe mine, este o bucurie enormă, nu prea am întâlnit astfel de stări”, a declarat tatăl artistei, la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton