Homepage  / Seriale româneşti

Cine sunt actorii din serialul „Lia – soția soțului meu” de la Antena 1

Cine sunt actorii din serialul „Lia - soția soțului meu” de la Antena 1
12

de Andra Stana,

Cine sunt actorii din „Lia - soția soțului meu”, sezonul 1. Iată ce spun protagoniștii despre noul proiect. Distribuția serialului s-a mărit recent cu noi membri.

[toc]

„Lia – soția soțului meu”, distribuția completă

„Lia – soţia soţului meu” se pregătește de lansare. Serialul va avea premiera pe 12 ianuarie, de la 20:30, la Antena 1. Producţia ce va fi difuzată în fiecare joi la Antena 1 este o adaptare liberă după drama turcească Asla Vazgeçmem – Never let go, adaptarea fiind semnată de Radu Grigore, Bianca Mina şi Ruxandra Ion.

De câteva luni bune, drumurile mele duc inevitabil spre platoul de filmare de la Lia – soţia soţului meu. Am pornit cu mare bucurie în proiectul despre care pot spune că reprezintă una dintre cele mai mari provocări pentru mine şi abia aştept să vizionez primele episoade, pe 12 ianuarie, de la 20:30, la Antena 1”, a declarat Ana Bodea, interpreta Liei în serialul cu acelaşi nume.

Alice-PetruIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Ştefan Floroaica a completat: “Este primul meu rol, aşa că vine la pachet cu un mix de sentimente… entuziasm, încredere şi deopotrivă îndoială. Sunt foarte curios să văd şi eu primele imagini cu impunătorul Petru Vornicu, personajul de la care am împrumutat şi căruia i-am împrumutat multe în ultima vreme! Aşa că abia aştept şi eu ziua de joi!”.

La rândul ei, Ioana Blaj, interpreta lui Alice a dezvăluit: “Pentru mine, acest proiect înseamnă enorm. Asta pentru că o joc pe Alice…o sumă de contradicţii. Nu ştiu dacă am fost vreodată atât de fascinată de vreun personaj. Sper să îi fascineze şi pe telespectatorii noştri şi să îi atragă toată povestea din Lia – soţia soţului meu!”.

Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii din Bucureşti şi din împrejurimi, iar telespectatorii pot avea acces la imagini de culisele Lia – soţia soţului meu urmărind conturile oficiale ale serialului.

Știrea inițială, 9 decembrie 2022:

Când a programat Antena 1 marea premieră „Lia”

Noul serial românesc din grila Antena 1 va aduce la TV o poveste de iubire unică, încercată de trădări şi minciuni. În încercarea de a triumfa, iubirea adevărată se va lovi şi de această dată de o mulţime de obstacole şi pericole. Iată când începe „Lia” și cine sunt actorii din distribuția noului serial românesc creat de Ruxandra Ion.

Serialul „Lia” va începe la Antena 1 în primele zile ale anului viitor. Mai precis, noul serial românesc va avea premiera joi, 12 ianuarie 2023. Cel mai probabil, noua producție românească, în care protagoniști sunt Ana Bodea, Ștefan Floroaica și Ioana Blaj, va ocupa în grilă locul lăsat liber de serialul „Adela”, care ajunge la final în curând.

„Lia” este o adaptare după drama turcească „Prizoniera dragostei”. Producția cu Amine Gulse si Tolgahan Sayisman în distribuție a fost difuzată și la noi, de postul Happy Channel. Titlul original al serialului turcesc este „Asla Vazgeçmem”, iar cel în engleză – „Never Let Go”.

Cine sunt protagoniștii „Lia”, noul serial românesc de la Antena 1

Protagoniștii „Lia” sunt Ana Bodea, care îşi face debutul ca actriţă cu acest rol, Ştefan Floroaica, semifinalist Exatlon, şi actriţa Ioana Blaj, cunoscută din „Fructul oprit”, „Sacrificiul” și „Adela”.

Ana Bodea este Lia Călin în serialul „Lia”

Ana Bodea îi va da viață Liei. Tânăra de 20 de ani, fiică de profesor, visează să studieze la o școală de balet de la Moscova. Din păcate, este nevoită să renunțe. După ce tatăl ei moare, ea ajunge în casa mătușii sale.

„Personajul pe care îl interpretez, Lia Călin, este, în primul rând, o tânără puternică, ambiţioasă. Care a trecut prin multe încercări. Fiind la începutul carierei mele de actriţă, uneori simt că este dificil să mă transpun în toate situaţiile prin care trece Lia, mai ales că sunt ipostaze prin care majoritatea oamenilor nu au trecut niciodată”, a spus vedeta pentru paginademedia.ro.

Ştefan Floroaica este Petru Vornicu în serialul „Lia”

Deşi nu este la prima experienţă cu proiectele tv, şi Ştefan Floroaica îşi va face debutul în actorie odată cu personajul său din proiectul „Lia”, Petru Vornicu. După succesul de care s-a bucurat prin participarea sa la competiţia sportivă televizată, Ştefan şi-a canalizat interesul spre actorie. El a urmat mai multe cursuri de specialitate în domeniu.

Este primul meu rol, aşa că vine la pachet cu un mix de sentimente… entuziasm, încredere şi deopotrivă îndoială. Totul este nou pentru mine, iar personajul meu, Petru Vornicu, mă provoacă să-mi ies din zona mea de confort şi să evoluez ca om şi ca actor”, a declarat Ştefan.

Ioana Blaj este Alice în serialul „Lia”

Ioana Blaj, cunoscută publicului de seriale, o va interpreta pe Alice, soţia lui Petru Vornicu, care a ajuns în comă în urma unui grav accident provocat chiar de ea, atunci când Petru i-a spus că vrea să divorţeze. Frumoasă, sexy, manipulatoare, egoistă şi extrem de răzbunătoare, Alice recurge la orice e nevoie pentru a-şi atinge scopurile.

Când am primit telefon să vin la casting pentru rolul Alice, am fost foarte surprinsă, pentru că nu am crezut nicio secundă că va vrea cineva vreodată să rişte cu mine, cu un astfel de rol. Şi iată că am primit această şansă. M-am bucurat enorm, pentru că a face un asemenea rol principal era ceva ce îmi doream de mult timp.”, a dezvăluit Ioana Blaj.

Cine sunt actorii secundari din „Lia”

Ilinca Goia este Otilia Bădescu în serialul „Lia”

Actriţa de teatru şi film Ilinca Goia revine în lumea serialelor tv, în cea mai nouă producţie de la Antena 1.

Cu o vastă experienţă în teatru şi film, Ilinca Goia o va interpreta pe Otilia Bădescu, un personaj cu greutate în povestea Lia. Mama lui Alice (Ioana Blaj), Otilia se bucură de rolul de stăpână a casei şi din această poziţie, acţiunile ei ajung să se răsfrângă asupra mai tuturor celor implicaţi. 

„Otilia este o femeie încercată de viață, puternică și autoritară, care a crescut mulți copii, deşi nu toţi ai săi. Cu toate că și-a umplut viața și casa cu mulți oameni… e mai singură decât dac-ar fi locuitorul unei insule pustii… Nu se poate bizui decât pe ea însăși.”, a dezvăluit Ilinca Goia despre personajul său. 

Tina Duceac şi Andrei Voicu sunt Ema și Robert Vornicu în serialul „Lia”

Alături de cunoscuta actriță, în „Lia” vor juca şi Tina Duceac şi Andrei Voicu. Tinerii actori sunt la primele lor proiecte de o asemenea anvergură pe micile ecrane. Ei vor da culoare poveştii din „Lia”. 

Robert este fiul lui Petru (Ştefan Floroaica) şi Alice (Ioana Blaj). „Îmi place personajul meu pentru că este curajos şi vorbăreţ, la fel ca mine. Îmi place mult pe platoul de filmare. Acest proiect mi-a adus o viaţă nouă, una specială!”, a dezvăluit micuţul actor.

Alături de Andrei Voicu, telespectatorii o vor putea descoperi pe Tina Duceac, o tânără şi ambiţioasă studentă la UNATC. Tina îi va da viaţă Emei Vornicu, sora lui Petru (Ştefan Floroaica).

Născută chiar înainte ca mama lor să moară, Ema va ajunge să îi spună mamă Otiliei. Fire copilăroasă şi uşor naivă, uneori Ema dă dovadă de multă maturitare.

„Aparent doar o puștoaică simpatică și alintată, Ema mea are o poveste dură de viață, ce va putea fi descoperită pe parcursul serialului.  (…) abia aștept să cresc odată cu Ema”, a dezvăluit Tina.

Doiniţa Oancea şi Alexandru Ion sunt Gabi și Pavel în serialul „Lia”

Doiniţa Oancea şi Alexandru Ion, doi tineri actori din noua generaţie, fac parte din distribuţia serialului „Lia” şi difuzat în curând de Antena 1. Cei doi joacă rolurile lui Gabi şi Pavel, soţ şi soţie în serial, şi totodată personaje cu roluri-cheie în poveste.

În Lia, Doiniţa o va interpreta pe Gabi, o soţie manipulatoare, care ştie tot ce se întâmplă în casă.

Mă bucur mult că fac parte din acest nou proiect. Încă de când am citit primele episoade, mi-a plăcut tare mult cum se dezvăluie personajele şi firul poveştii. Am rezonat cu Gabi a mea încă de la primele replici.a dezvăluit Doiniţa. 

Alexandru Ion a jucat în numeroase pelicule și piese de teatru. Alături de echipa de producţie a Ruxandrei Ion a avut primul său rol într-un serial de dramă – Alin, în Sacrificiul.

În proiectul Lia, Alexandru îl va interpreta pe Pavel, fratele mai mare al lui Petru (Ştefan Floroaica), dar aflat în permanenţă în umbra lui. Ghidat de ambiţie, Pavel abia reuşeste să iasă de sub papucul lui Gabi.

Îmi place să cred că Pavel va fi o pată de culoare si o sursă de umor. Dar și un veritabil om din umbră, capabil de acțiuni profund neașteptate. Mă bucură deopotrivă să revin în această echipă. Și să joc o tipologie mai degrabă nouă pentru mine.”, a dezvăluit Alexandru Ion.

Bebe Cotimanis este Marcel

Marcel, personajul interpretat de Bebe Cotimanis în serialul Lia, este un lipovean sfătos şi viclean. Fost bucătar, acesta a ajuns administratorul domeniului Vornicu. Om bun la toate şi tradiţionalist, supus în faţa stăpânilor casei, în spatele uşilor închise, Marcel este mai mereu în contradicţie cu soţia sa.

Oana Zara şi Valeriu Ilişie sunt Dana și Sorin Pescaru în serialul „Lia”

În „Lia”, noul serial românesc din grila Antenei 1, îi veți putea descoperi pe Oana Zara şi Valeriu Ilişie, doi tineri actori din noua generaţie, în rolurile Danei şi al lui Sorin Pescaru. Cele două personaje sunt aflate în strânsă legătură cu familia Vornicu.

Oana Zara o va interpreta pe Dana Pescaru în serialul Lia, de la Antena 1. Fiica lui Marcel (Bebe Cotimanis) şi a Mariei (Carmen Ionescu) şi verişoara Liei (Ana Bodea), Dana este o persoană intrigantă, vicleană şi arivistă. Lucrează la compania familiei şi ajunge să fie amanta lui Pavel (Alexandru Ion). Asta deşi este îndrăgostită în secret, de ani de zile, de fratele acestuia, Petru (Ştefan Floroaica).

“Sunt extrem de fericită şi recunoscătoare că fac parte din acest proiect! Abia aştept să o cunoaşteţi pe Dana, o fată catre a trecut prin multe greutăţi, în special din cauza lipsurilor materiale.”, a declarat Oana Zara.

În strânsă legătură cu Dana Pescaru se află şi personajul Sorin Pescaru, fratele Danei, interpretat de Valeriu Ilişie, şi el absolvent al UNATC Bucureşti. Sorin este omul bun la toate pe domeniul Vornicu, harnic şi protector, în special cu mama sa, Maria (Carmen Ionescu). În preajma Emei (Tina Duceac) este foarte fâstâcit și timid, fiind îndrăgostit de ea.

Sorin Pescaru este, în primul rând, un personaj de la care eu consider că am foarte multe de învățat. Un exemplu de bun-simț, puritate și plin de curiozitate. Dornic săînvețe, să ajute și să fie mai bun. Am aflat că voi fi parte din acest proiect după un proces de casting mai îndelungat și din acel moment și pânăîn prezent mă simt pur și simplu recunoscător. Este un mic vis devenit realitate, iar atunci când, în fiecare dimineață, indiferent de oră, sari din pat plin de entuziasm gândindu-te că o nouă zi de muncă e pe cale să înceapă, poți să fii sigur că faci ceea ce iubești. Asta simt eu de când am început filmările și asta simte și Sorin înaintea unei zile în care merge la circuit!”, a dezvăluit Valeriu Ilişie.

Elena Mogîldea, Toni în „Lia”

Pata de culoare din serialul „Lia” va fi asigurată de Elena Mogîldea, Roxana Văduva, Bogdan Talaşman şi Mihai Mitiţescu sunt Toni, Moni, Tică şi Rică.

Toni (Elena Mogîldea) şi Moni (Roxana Văduva) sunt cele două secretare de la firma lui Petru Vornicu (Ştefan Floroaica). Femei frumoase şi conştiente de calităţile lor, Toni şi Moni ştiu tot ce mişcă în firmă şi totodată sunt persoanele care fac ca veştile să circule repede.

Este o adevărată bucurie si sunt foarte recunoscătoare să mă întorc pe platoul de filmare. Și nu orice platou, ci unul pentru curse de mașini, unde avem parte de multă adrenalina și distracție. Personajul pe care il interpretez este Antonia, sau cum îi spun prietenii – Toni, secretară în firma VorGroup”, a declarat Elena Mogîldea.

Roxana Văduva, Moni în „Lia”

Alături de Toni va fi mereu Moni, interpretată de Roxana Văduva.

Îmi place mult personajul meu, o tipă fermă, mereu surprinzătoare şi înzestrată cu o doză de ironie aparte. Moni e mereu pusă la curent cu intrigile din companie. Cred că ea și colegii ei din firmă, dau culoare serialului. Îmi doream din facultate să fac parte din distribuția unui proiect semnat Ruxandra Ion. Și mă bucur că am șansa să lucrez cu așa echipă minunată. O să vă placă, vă promit!”, a mărturisit Roxana Văduva.

Bogdan Talaşman, Tică în „Lia”

În strânsă legătură cu cele două secretare de la companie vor fi şi Tică (Bogdan Talaşman) şi Rică (Mihai Mitiţescu), cei doi mecanici din atelier.

Tică este un personaj care se vrea şi se crede mereu superior poziţiei lui, încearcă să fie cât mai la modă şi este mereu cu ochii după femei. Deşi a copilărit în acelaşi cartier cu şefii lui, Petru (Ştefan Floroaica) şi Pavel (Alexandru Ion), el nu a făcut şcoală. Astfel, el a ajuns doar până la statutul de mecanic. În avântul lui de a urca în grabă cât mai multe trepte pe scara socială, Tică ajunge să facă gafă după gafă, atrâgând asupra lui tot felul de glume.

Tică este mâna dreaptă, mecanicul de încredere al lui Petru. Cel care îl însoțeşte pe acesta în visul şi “nebunia” mașinilor de curse. Personajul meu este acel om pasionat de meseria lui, acel om pe care îl prinde noaptea “la boxe”, acel “veșnic” îndrăgostit de mașinile de curse si de frumoasa Moni, secretara de la firmă. Sunt foarte bucuros şi onorat să fac parte din acest nou proiect. Îmi doresc foarte mult să fiţi alaturi de noi şi de povestea noastră!”, a declarat Bogdan Talaşman.

Mihai Mitiţescu, Rică în „Lia”

Partenerul său, Mihai Mitiţescu a dezvăluit despre personajul lui, Rică: “Ricardo, sau Rică, îmi solicită toate resursele și mijloacele comice pe care le-am lucrat și le-am dobândit de-a lungul timpului. Este un tip extrovertit, pasionat de ceea ce face, corect în raport cu ceilalți oameni cu care intră în contact.

Update, 25 ianuarie 2023:

Mircea Gheorghiu, Tavi în „Lia”

Mircea Gheorghiu revine pe micile ecrane în Lia – Soţia soţului meu. Acesta îl va interpreta pe Tavi, un membru de temut al clanului Rocca.

Tavi este un personaj fără scrupule, care încurcă ițele şi tulbură apele. Va fi o apariţie inedită pentru mine, într-un proiect de mare anvergură, care va ţine telespectatorii cu sufletul la gură. Abia aştept să faceţi cunoştinţă cu Tavi şi clanul Rocca!”, a declarat Mircea Gheorgiu.

Andrei Coman, Rusu în „Lia”

Alături de Tavi, telespectatorii vor face cunoştinţă şi cu Rusu, un alt personaj controversat, pus în scenă de actorul Andrei Coman. Împreună cu ceilalţi membri ai clanului Rocca, Rusu vine să îi plătească poliţe mai vechi lui Petru Vornicu, atât la circuitul VorGroup, cât şi în viaţă personală.

E o mare onoare să fac parte din aceasă super productie, să am şansa de a juca alături de o echipă extraordinară. E un film cu “de toate”, plin de pasiune, cu multe intrigi şi răsturnări de situaţie, care te ţine acolo de la început până la sfârşit”, a declarat Andrei Coman.

Andrei Ivan, Bobiţă în „Lia”

Tânărul actor Andrei Ivan îi dă viață personajului Bobiță.

Sunt un om timid, respectuos şi, cum spun cei din jur, exagerat de politicos, astfel că rolul «Bobiţă» reprezintă un adevărat contre-emploie, dar în egală măsură, o deosebită provocare de care mă bucur în fiecare zi, pe set, la filmări., a mărturisit Andrei Ivan.

Update, 1 februarie 2023:

Romeo Visca, Laur în „Lia”

Romeo Visca îl aduce în Lia – Soţia soţului meu pe Laur, un bărbat care i-a făcut mult rău Liei. Mai mult, aceasta a încercat să se îndepărteze cu orice preţ de el.

Absolvent al New York Film Academy, din Los Angeles şi al The Royal Academy of Dramatic Art din Londra, Romeo Visca a urmat un stagiu complet de practică la Universal Studios si Warner Brothers. Licenţa şi-a susţinut-o la Warner Brothers. În prezent, actorul este stabilit la Londra. Romeo Visca a venit în România special pentru proiectul de la Antena 1.

Update, 8 februarie 2023:

Toto Dumitrescu, Marius în „Lia”

Absolvent al secţiunii Theatre and Performance la Goldsmiths University of London, în anul 2019, Toto Dumitrescu a debutat încă din 2014.

„Este o provocare, desigur, să-i dau viată personajului Marius (sau Mike, după idolul lui, Michael Schumacher). Fiind pilot de curse, circuitul și masina sunt totul pentru el. Construind acest personaj, am avut grijă să-i dau anumite nuanțe și trăsături de caracter specific. Încât să nu semene cu nimic din ce am mai jucat eu!”, a dezvăluit Toto Dumitrescu despre personajul său din serialul de la Antena 1.

Simona Voicu, Nela în „Lia”

Simona Voicu se alătură distribuţiei serialului de la Antena 1 începând cu episodul difuzat joi, 9 februarie 2023. Absolventă a UNATC, la clasa prof. Dem Rădulescu, în 2002, actriţa a putut fi urmărită pe scenele mai multor teatre.

În „Lia”, îi dă viaţă Nelei, o menajeră din casa Vornicu, mereu atentă la ce se discută. Simona va fi colegă de platou cu fiul ei, Andrei Voicu, actorul care îl interpretează pe Robi, fiul lui Petru (Ştefan Floroaica).

Update, 21 februarie 2023:

Alecsandru Dunaev, Răzvan în „Lia”

Alecsandru Dunaev se alătură distribuţiei serialului de la Antena 1 începând cu episodul difuzat joi, 23 februarie 2023. „Lia – Soţia soţului meu e un proiect fresh, efervescentMă bucur că pot aduce și eu aportul meu la acest aflux de tinerețe, prospețime, de voie bună!”, a mărturisit actorul Alecsandru Dunaev, care a fost protagonistul din „Adela”.

Cine este Alecsandru Dunaev, noul actor din distribuția „Lia”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 12

Update, 24 martie 2023:

Andrei Aradits, primele informații despre rolul din serialul „Lia”

Andrei Aradits a stârnit un val de reacții după ce a anunțat că divorțează de soția lui, Andreea, după 17 ani de căsnicie. Acum, s-a aflat că actorul a luat o decizie importantă în ceea ce privește cariera sa. Mai precis, fostul jurat de la „Te cunosc de undeva!”, care a jucat anterior în „Vlad” (Pro TV), s-a reîntors la Antena 1 și a intrat în distribuția serialului „Lia”.

Din primele informații, Andrei Aradits ar fi primit un rol important în povestea din „Lia”, cea care a avut încredere deplină în el fiind producătoarea Ruxandra Ion.

Update, 9 mai 2023:

Marian Râlea se alătură distribuției „Lia – Soția soțului meu”

Un nou personaj îşi face simţită prezenţa în serialul Lia – Soția soțului meu, de la Antena 1. Este vorba despre fotograful Nae, interpretat de către actorul de film, teatru și televiziune Marian Râlea.

Personajul interpretat de Marian Râlea nu este doar un simplu fotograf și nu este doar un om în vârstă blând, așa cum poate părea la prima vedere. Trecutul său ascunde o poveste cutremurătoare, care s-a soldat cu o traumă uriașă în viețile unor personaje din serial.

Nae este un personaj care dorește, din tot sufletul, să-și recupereze viața. O vină de neiertat poate fi uitată și ștearsă cu timpul? Niciodată! Nae își duce în suflet povara unei tragedii. Nu cred că uitarea îl poate ajuta, pentru că Nae nu poate uita. Își va duce zilele mai departe ca pe o pedeapsă pe care o merită!”, mărturisește actorul.

Update, 10 mai 2023:

Ioana Abur joacă în Lia – Soția soțului meu

Un nou personaj îşi face simţită prezenţa în serialul Lia – Soția soțului meu, de la Antena 1. Este vorba despre Elena Maxim, interpretată de către actrița Ioana Abur.

Ioana Abur a interpretat-o pe Ana Maria, mama Adelei, în serialul „Adela”, care a fost difuzat tot de Antena 1. De data aceasta, actrița joacă rolul Elenei, care este deţinătoarea unei agenţii de impresariat modele cu talente speciale. Elena Maxim își va face apariția în serialul Lia – Soția soțului meu începând de joi, 11 mai 2023.

Update, 16 mai 2023:

Mara Oprea joacă în Lia – Soția soțului meu

Mara Oprea, actrița devenită cunoscută publicului odată cu rolul protagonistei în serialul Adela, revine pe micile ecrane în serialul Lia – Soția soțului meu. Actrița o aduce în fața telespectatorilor pe Carla, fiica mafiotului Gianni Rocca, interpretat de Andrei Aradits. Mara Oprea joacă rolul unei fiice care a dispărut din viața tatălui ei, din cauza afacerilor periculoase pe care acesta le are. 

Dacă până acum v-am obişnuit cu fragilitatea şi gingăşia Adelei, de data asta, în serialul Lia – Soţia soţului meu, telespectatorii vor putea să mă urmărească într-o ipostază cu totul diferită”, a declarat actrița.

Sursa foto: Instagram, Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton