Homepage  / Vedete / Vedete străine

Liam Hemsworth, internat în spital. Ce a pățit actorul și care este starea sa actuală

Liam Hemsworth, internat în spital. Ce a pățit actorul și care este starea sa actuală

de Redactia Tvmania

La doar 29 de ani, Liam Hemsworth a fost internat în spital din cauza pietrelor la rinichi! Din această cauză, actorul a pierdut ceremonia Premiilor Grammy, unde Miley Cyrus, soția lui, a fost nevoită să meargă singură.

 

Actorul Liam Hemsworth a fost una dintre absențele notabile de la Premiile Grammy, care au avut loc pe 11 februarie, și unde soția lui Miley Cyrus urma să performeze pe scenă, aceasta aducându-i un tribut lui Dolly Parton. Din păcate, Miley a pășit singură pe covorul roșu. Artista a purtat un outfit negru de excepție și a fost însoțită de părinții și de sora ei, însă tocmai Liam a lipsit, lucru ce a generat imediat speculații. Proaspătul ei soț, Liam Hemsworth, nu a dat bir cu fugiții, ci, s-a aflat ceva mai târziu, era internat în spital, deoarece acuzase niște dureri suspecte. Ulterior s-a aflat că acestea fuseseră cauzate de pietre la rinichi…

Liam Hemsworth a lipsit și de la promovarea filmului său

„Îmi pare rău că nu am putut fi prezent la premiera filmului „Isnt it romantic”. M-am confruntat cu câteva probleme de sănătate destul de supărătoare în ultimele zile. Sunt norocos că am cea mai bună fată din lume care să mă reprezinte! Îți mulțumesc pentru sprijin iubire! Sper ca toată lumea să se bucure de film. Vă iubesc!”, a scris actorul pe pagina sa oficială de Instagram. 

Liam Hemsworth se află în plin turneu de promovare a filmului „Isnt It Romantic”, în care joacă alături de Priyanka Chopra și Rebel Wilson. Din acest motiv aseară, la premiera filmului, actorul a fost reprezentat de soția sa, Miley Cyrus. 

 Colegul său de platou Rebel Wilson a fost cel care le-a spus reporterilor că Hemsworth a fost spitalizat.

„Da, ne-a trimis mesaj azi-dimineață – a stat în spital peste noapte, să sperăm că va fi bine”, a comentat acesta.

„Miley a luat numele meu”

Că relația celor doi este foarte bună a confirmat chiar actorul. Săptămâna trecută, în cadrul unui interviu, Liam Hemsworth a spus că, în urma căsătoriei, Miley a luat numele lui, însă și-a păstrat, evident, numele de scenă. „Va fi cunoscută în continuare ca Miley Cyrus, însă a luat numele meu, ceea ce e grozav!”, a spus Liam. „Cred că ăsta fost unul dintre cele mai teribile lucruri. Eu nu i-am cerut să-mi ia numele, dar ea a reacționat ca și cum ar fi zis bineînțeles că-ți iau numele.” Cuplul și-a confirmat căsătoria prin intermediului unei serii de fotografii postate de Miley Cyrus pe contul ei de Instagram anul trecut, pe data de 27 decembrie.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton