Homepage  / Vedete / Vedete străine

Liam Neeson joacă din nou cu fiul lui. Ce proiect au pregătit cei doi

Liam Neeson joacă din nou cu fiul lui. Ce proiect au pregătit cei doi

de Redactia Tvmania

Liam Neeson (68 de ani) și fiul lui, Micheál Richardson (25 de ani), au terminat filmările la comedia romantică „Made in Italy”, informează indiewire.com.

Povestea a doi bărbați, tată și fiu, care pleacă în Toscana pentru a vinde casa rămasă moștenire de la soția / mama pierdută reprezintă debutul în regie al lui James D’Arcy („Atlasul norilor”, „Dunkirk”, „Răzbunătorii: Sfârșitul jocului”), care semnează și scenariul peliculei. 

Filmul îi urmărește pe Robert, un artist londonez, și pe Jack, fiul de care s-a cam înstrăinat, ajungând într-o clădire prăfuită, cu un aspect deloc promițător, pe care vor să o vândă cât mai repede. Pe măsură ce află însă istoricul casei și se lasă cuceriți de superbele peisaje ale Toscanei, ei nu mai sunt atât de siguri că e o idee bună să renunțe la ea. Pe deasupra, o agentă imobiliară stabilită în Toscana (Lindsay Duncan) și o tânără energică (Valeria Bilello), chef la un restaurant din zonă, îi fac să-și reconsidere opțiunile și să redescopere farmecul vieții. 

Liam Neeson și Micheál Richardson au mai jucat împreună în „Ucide-i cu sânge rece” (2019). De asemenea, Micheál urmează să joace rolul revoluționarului irlandez Michael Collins în drama „The Rising: 1916”, care va fi un prequel al dramei istorice „Michael Collins” (1996), în care tatăl său a jucat rolul titular. Pe genericul acestuia, tânărul actor va figura cu numele de Micheál Neeson, însă pe al comediei romantice „Made in Italy” îl vom vedea trecut ca Micheál Richardson. Fiul lui Liam Neeson și al Natashei Richardson, născut pe 22 iunie 1995, Micheál a înaintat în 2018 actele pentru a-și lua numele de familie al mamei lui, dispărută în 2009 într-un accident la schi, în semn de iubire față de ea. Liam și Natasha mai au un fiu, Daniel Jack Neeson, născut pe 27 august 1996. 

Liam Neeson a jucat în 2019 în „Bărbați în Negru Internațional” și în „Ordinary Love”, iar printre proiectele sale următoare se află thrillerul „Honest Thief”, în care mai joacă Jeffrey Wright și Robert Patrick. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton