Homepage  / Știri

Liam Neeson, mai bun ca Mel Gibson

Liam Neeson, mai bun ca Mel Gibson

de Redactia Tvmania

După ce a pierdut şansa la un rol cameo în „The Hangover 2”, Mel Gibson a fost înlocuit deja cu mult mai seriosul Liam Neeson, informează revista „People”.

Dat afară din proiect la doar câteva zile după ce implicarea lui fusese anunţată oficial, Gibson nu va mai figura în distribuţia de la „Marea mahmureală” 2, iar Neeson deja a plecat în Thailanda, pentru a-şi filma rolul – cel al unui artist-tatuator.

Acesta din urmă a mai lucrat cu Bradley Cooper, unul dintre protagoniştii poveştii din primul film, în „Echipa de şoc”. „Am fost sunat să filmez un rol de o zi şi asta e tot ce ştiu despre afacerea asta. Am râs în hohote când am văzut «Marea mahmureală», filmam la Berlin la începutul acestui an şi am închiriat-o la hotel”, a explicat Liam Neeson pentru „Daily Variety”.

O sursă implicată în producţia sequel-ului a povestit, pentru „Us Weekly”, că toţi actorii s-au opus colaborării cu Gibson: „Abia au început filmările şi Mel le-a fost trântit în braţe. Reacţia tuturor a fost «În nici un caz!». Nici unul dintre ei, Bradley (Cooper), Zach (Galifianakis), Ed (Helms), nu doreau ca filmul să fie marea lui revenire”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton