Homepage  / Vedete străine

Liam Neeson s-a îndrăgostit la filmările pentru „Blacklight”. Ce a spus despre femeia misterioasă

Liam Neeson s-a îndrăgostit la filmările pentru „Blacklight”. Ce a spus despre femeia misterioasă
9

de Roxana Mirea,

„Blacklight” este cel mai nou film al lui Liam Neeson, care a avut premiera pe 11 februarie. Filmările s-au desfăcurat în Australia, iar actorul a mărturisit că s-a îndrăgostit de o femeie, pe a cărei identitate nu a vrut să o decline. Ce a spus Liam Neeson despre femeia de care s-a îndrăgostit.

Liam Neeson s-a îndrăgostit la filmările pentru „Blacklight”

Liam Neeson a dezvăluit în timpul unui turneu de presă pentru noul său film, „Blacklight”, că s-a îndrăgostit de o femeie australiană, în timpul filmărilor.

Am iubit Melbourne, am iubit echipa noastră australiană”, a spus Liam Neeson, în vârstă de 69 de ani, în emisiunea australiană „Sunrise”, duminică, 6 februarie. „Fiecare departament a fost superb, dar ei erau oamenii lor, știi ce vreau să spun?”

Au avut un simț al umorului minunat”, a adăugat actorul. „Mi-am făcut câțiva prieteni și m-am îndrăgostit o dată când am fost acolo, dar era luată.”

Liam Neeson nu a dezvăluit dacă femeia de care s-a îndrăgostit era co-star sau altcineva pe platoul de filmare. Cu toate acestea, „Sunrise” a menționat că „Blacklight” a fost o producție de 43 de milioane de dolari care a creat peste 500 de locuri de muncă locale pentru distribuție și echipă și 550 de roluri pentru figuranți, potrivit Page Six.

Red Carpet Retro – 2005Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Liam Neeson nu s-a recăsătorit

Actorul, care este originar din Irlanda de Nord și deține o casă luxoasă în nordul statului New York, a spus că așteaptă cu nerăbdare să se „întoarcă” din nou în Australia. În plus, Liam Neeson nu a dezvăluit dacă intenționează sau nu să o cucerească pe femeia misterioasă și este foarte puțin probabil să împărtășească astfel de detalii. Neeson și-a ținut viața romantică departe de lumina reflectoarelor de când regretata sa soție, Natasha Richardson, a murit într-un accident de schi în martie 2009.

Liam Neeson și Natasha Richardson erau căsătoriți din 1994 și au doi fii împreună: Michael, în vârstă de 26 de ani, și Daniel, în vârstă de 25 de ani. În februarie 2016, s-a zvonit că Neeson se întâlnește cu o femeie misterioasă „incredibil de faimoasă”.

Actorul a spus la acea vreme: „Aș face-o de rușine dacă i-aș spune numele, este incredibil de faimoasă. Va trebui să fac tot posibilul pentru ea. Găsesc că este uimitor cât de departe va ajunge un simplu buchet de flori proaspăt culese în viața unei doamne.”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton