Homepage  / Vedete

Liana Alexandru revine la pupitrul jurnalelor de ştiri de la Digi24

Liana Alexandru revine la pupitrul jurnalelor de ştiri de la Digi24

de Redactia Tvmania

După un an de pauză Liana Alexandru revine din 1 decembrie, de Ziua Naţională, de la ora 22.00, la pupitrul jurnalelor de ştiri de la Digi24.

Frumoasa prezentatoare a fost, în ultimul an, mamă full time. Cu câteva zile înainte de a reveni pe micul ecran Liana şi-a adus fetiţa, pe micuţa Selona, într-o vizită în studioul de ştiri.

“Prioritățile mi s-au schimbat radical când a apărut Selona. La început, nevoile bebelușului au fost pentru mine adevăratele știri. Apoi, copilul a început să capete independență, iar eu curaj să revin la activitățile mele și pasiuni. Acum pot recunoaște că îmi e dor de televiziune. Acum câteva luni, însă, nici măcar nu aveam în plan să mă gândesc la ce mi-ar putea fi dor”, mărturiseşte Liana.

De Ziua Naţională, pe 1 decembrie, Liana Alexandru va prezenta un Jurnal de ştiri special, de la ora 22.00, ce va conţine o sinteză a reportajelor difuzate în cadrul campaniei „Triumful unei naţiuni. Cine a înfăptuit România Mare”.

Liana Alexandru spune că are emoţii la întoarcerea de micul ecran, însă căldura cu care au primit-o colegii a ajutat-o să treacă peste ele. “Sunt copleșită de câți oameni m-au întâmpinat. Mă voi strădui să stăpânesc atât emoțiile mele, cât și emoțiile primite de la cei care m-au așteptat să revin. Voi reveni în prime-time pe week-end. E o decizie importantă pentru mine după un an în care, educându-mă să fiu un părinte bun, am înțeles de ce prezența mamei în primii doi ani de viață ai copilului este esențială pentru dezvoltarea psihică și sufletească a ființei umane.”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton