Homepage  / Știri

Liana Stanciu şi Mihai Georgescu (Miţă de la Bere Gratis) vin la „Dimineaţa Zurli”

Liana Stanciu şi Mihai Georgescu (Miţă de la Bere Gratis) vin la "Dimineaţa Zurli"

de Redactia Tvmania

"Dimineaţa Zurli" de mâine dimineaţă are în platou trei părinţi celebri şi două fetiţe care sunt hotărâte să facă spectacol. Liana Stanciu şi Mihai Georgescu (Miţă de la Bere Gratis) o însoţesc pe fiica lor Teodora în emisiunea matinală difuzată la TVR 1, iar jurnalista Alice Năstase-Buciuta vine cu Iza, mezina familiei sale.

Iza are doar 3 anişori şi, în drum spre platoul unde o aştepta Gaşca Zurli, a adormit în maşină… În consecinţă, fetiţa redactorului-şef al revistei „Tango” îşi petrece o jumătate din emisiune la umbra copacilor din Muzeul Satului, făcându-şi „somnul de frumuseţe”.

Teodora, fiica vedetei TVR 2 şi a nu mai puţin celebrului ei soţ,  vrea „să se facă televizionistă şi cântăristă”… şi mai are pe listă câteva opţiuni. Declară sus şi tare că la ei în casă cântă tata, iar mama… vorbeşte.

Pentru că 24 iulie este ziua de naştere atât a Mirelei Retegan, cât şi a Lianei Stanciu, cele două „Leoaice” sunt surprinse de Gaşca Zurli cu o petrecere ad-hoc, chiar în emisiunea de la TVR 1.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton