Homepage  / Filme Online

„Liceenii” revine cu o nouă serie, după aproape 40 de ani. Uluitor cine sunt actorii din distribuție

„Liceenii” revine cu o nouă serie, după aproape 40 de ani. Uluitor cine sunt actorii din distribuție
6

de Roxana Mirea,

Vești excelente pentru fanii „Liceenii”, care a avut premiera în anul 1986. Criticul de film Irina Margareta Nistor a dezvălui că filmul „Liceenii” revine cu o nouă serie! Din distribuție, vor face parte copiii lui Ştefan Bănică, dar şi nepotul regretatului regizor Nicolae Corjos.

„Liceenii” revine cu o nouă serie

Irina Margareta Nistor a declarat vineri, 21 octombrie, la Radio România București FM, că începe producția pentru o nouă serie a filmului pentru adolescenți „Liceenii”, care se bucură de succes și în zilele noastre. Distribuția se anunță a fi una fantastică. Printre actorii din viitoarea serie „Liceenii”, se numără copiii lui Ștefan Bănică (Violeta și Radu Ștefan Bănică) și băiatul lui „Ionică”, Mihai Constantin, dar și nepotul regretatului regizor Nicolae Corjos.

Radu-Stefan-Banica-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Dau o veste bună. Se va face o serie nouă din «Liceenii». Cu băiatul lui Mihai Constantin, cu băiatul și fata lui Ștefan Bănică și, sper, cu nepotul lui Corjos, care este muzician și care este un băiat foarte frumos”, a spus Irina Margareta Nistor, potrivit libertatea.ro.

Încă nu știu să spun cine va fi regizorul. Nepotul lui Corjos va juca și el în film, sper. Producătoare este Anca Truță, care face filme independente și importante și va fi o referire la Ion Caramitru”, a adăugat Irina Nistor.

Irina Nistor a adăugat că scenariul este deja făcut și că producția va începe în toamna aceasta

„Eu sper să rămână distribuția asta”

Criticul de film Irina Margareta Nistor speră că va rămâne această distribuție și a comparat filmul „Liceenii” cu „Top Gun”.

Eu sper să rămână distribuția asta… Și mi s-a părut extrem de important că cei de la verticală au avut gândul și că vor să facă o continuare, așa, după ani, mai ales că în anul ăsta știm foarte bine cât de extraordinar a funcționat Top Gun.

Eu cred că Liceenii este un fel de echivalent, un Top Gun al nostru, apropo de de nostalgie. Așa că sper să se întâmple toate lucrurile astea.

Mă bucur foarte tare când în când se întâmplă să fie o veste atât de bună pentru toată lumea”, a spus Irina Margareta Nistor, la Antena 3 CNN.

Filmul „Liceenii”, apărut în anul 1986 în regia lui Nicolae Corjos, este unul dintre cele mai apreciate filme românești făcute vreodată. Rolurile principale au fost interpretate atunci de actorii Ștefan Bănică, Mihai Constantin, Oana Sîrbu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu-Botez și Cesonia Postelnicu.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton