Homepage  / Vedete româneşti

Lidia Buble a devenit din nou mătușă. Ce imagini adorabile a publicat cu nepoțica ei

Lidia Buble a devenit din nou mătușă. Ce imagini adorabile a publicat cu nepoțica ei
7

de Roxana Mirea,

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Artista provine dintr-o familia numeroasă, având zece frați. Ea este foarte atașată de familie și are o relație specială cu cele 4 surori ale ei. În plus, Lidia Buble a devenit și mătușă, iar recent a publicat două imagini adorabile în care apare alături de nepoțica ei.

Lidia Buble, imagini adorabile cu nepoțica ei

Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă. Artista are 10 frați: Corneliu Buble, Elisei Buble, Iosif Buble, Lorena Buble, Daniel Buble, Daniela Buble, Beniamin Buble, Estera Buble, Simion Buble și Diana Buble.

Pentru Lidia Buble, familia este cea mai importantă și are o relație specială cu toate cele patru surori ale ei. În plus, Lidia Buble a devenit din nou mătușă și a publicat imagini superbe în care apare alături de nepoțica ei.

lidia-buble-imagini-adorabile-cu-nepotica-ei-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

În urmă cu doar o lună, una dintre surorile ei, Gabriela, a adus pe lume o fetiță, potrivit spynews.ro. Astfel, cântăreața a devenit din nou mătușă și este topită după micuța Leah, dovadă fiind și imaginile pe care Lidia Buble le-a publicat pe Instagram.

Vizibil îndrăgostită de Leah, Lidia Buble s-a pozat în timp ce o ține în brațe pe nepoțica ei. De asemenea, artista a mai fotografiat și momentul în care îi pupă ceie mici talpa piciorușului. „M-am topit, efectiv”, a scris ea.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton