Homepage  / Vedete româneşti

Lidia Buble a dispărut de pe rețelele sociale. De ce și-a sters toate pozele de pe Instagram

Lidia Buble a dispărut de pe rețelele sociale. De ce și-a sters toate pozele de pe Instagram
8

de Roxana Mirea,

Lidia Buble și-a șters toate pozele de pe Instagram și a publicat la profil o imagine neagră, simplă. De asemenea, aceeași imagine a fost publicată de artistă și pe Facebook, la poza de profil. Fanii ei s-au îngrijorat din cauza gesturilor Lidiei Buble, mai ales că ea era foarte activă pe rețelele sociale. Ce s-a întâmplat, de fapt?

Lidia Buble și-a șters toate pozele de pe Instagram

Lidia Buble parcă s-a evaporat de pe rețelele sociale și și-a șters toate pozele de pe Instagram, iar la profil a pus o poză neagră, simplă. Pe Facebook, a pus aceeași imagine neagră la poza de profil și copertă. Fanii ei s-au îngrijorat imediat și i-au transmis numeroase mesaje de condoleanțe pentru că au crezut că cineva apropiat ei s-a stins din viață.

lidia buble 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Până în acest moment, Lidia Buble nu a făcut nicio declarație oficială despre motivul care se ascunde în spatele gesturilor sale. Cu toate acestea, PR-ul ei a anunțat că Lidia Buble a luat o pauză de la social media, potrivit playtech.ro.

Decizia artistei a surpins pe toată lumea, mai ales că ea era foarte activă pe rețelele sociale. Inițial, au existat speculații potrivit cărora conturile de Facebook și Instagram ale Lidiei Buble au fost sparte. Ultima postare a ei de pe Facebook a fost făcută acum două zile, pe 21 februarie. Lidia Buble a publicat un montaj cu scurte momente din melodiile ei. În dreptul montajului, ea a scris un simplu „Vă mulțumesc!”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton