Homepage  / Vedete româneşti

Lidia Buble a spus ce durere ascunde în suflet. Artista a izbucnit în lacrimi. „A fost pentru prima dată când am simțit că mor”

Lidia Buble a spus ce durere ascunde în suflet. Artista a izbucnit în lacrimi. „A fost pentru prima dată când am simțit că mor”
6

de Roxana Mirea,

Lidia Buble este foarte activă pe Instagram și le vorbește fanilor săi și despre momentele mai puțin plăcute. Ei bine, de data aceasta, artista cu greu și-a putut stăpâni lacrimile în timp ce le vorbea internauților despre drama prin care a trecut. Lidia Buble, cu lacrimi în ochi, a povestit ce durere ascunde în suflet și cât de afectată este de această situați.

Drama prin care a trecut Lidia Buble

Lidia Buble a izbucnit în lacrimi pe Instagram, acolo unde le-a vorbit fanilor ei despre durerea pe care o are în suflet. Artista a mărturisit că Bubbly, cățelul ei, s-a stins din viață din cauza unor probleme grave de sănătate. Vedeta era foarte apropiată de cătețul ei, așa că pierderea lui a reprezentat o lovitură puternică pentru ea.

Scuzați-mi fața, dar mi-a apărut filmuletul acela cu Bubbly și m-au răscolit amintirile. V-am promis că o să vă povestesc ce s-a întâmplat cu Bubbly. Va rămâne pentru totdeauna în inima mea, s-a transformat într-un îngeraș. Bubbly, în cei cinci ani și jumătate de viață pe care i-a avut, a avut mai multe crize, avea niște dureri extraordinar de mari și uneori zici că urla ca un om de durere, voma, nu mai putea să meargă, cădea din picioare. Îmi este foarte greu să vorbesc despre acest subiect. Îmi este super dor de el”, a transmis Lidia Buble, potrivit libertatea.ro.

drama-prin-care-a-trecut-lidia-buble-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

„A fost pentru prima dată când am simțit că mor”

Lidia Buble a continuat prin a povesti că animăluțul ei de companie se confrunta cu probleme grave de sănătate și că, în cele din urmă, inima lui a cedat.

„Bubbly avea două mari probleme de sănătate. Eu știam. Era vorba despre pancreatită și rinichii, cu rinichii era praf. Eu am vrut să îl și castrez. Doctorii mi-au zis că o să mai trăiască doar câteva luni. Undeva în fișa lui scria că avea ceva probleme cu inimioara, dar nu mi-au fost prezentate ca fiind grave. În urmă cu două săptămâni mi-a făcut o criză, voma, nu mai putea să își facă nevoile cum trebuie, începea să șchiopăteze de la durere. Criza aceasta nu a fost atât de gravă, față de altele. Urla ca un om de durere, era ceva înfiorător. (…)

L-am trimis de urgență la doctor cu un prieten. Când m-am dus să îl iau, doctorii mi-au zis că este deshidratat, că nu au putut să îi ia sânge, i-au făcut câteva perfuzii să îl pună pe picioare. Mi-au zis să revin următoarea zi să vadă dacă se poate lua sânge. Asta s-a și întâmplat, iar analizele au ieșit bine. Mi l-au dat acasă. Mi se părea că se simtre din ce în ce mai rău. Se transformnase într-o legumă, nu mai putea să meargă absolut deloc, nu dormea, nu mai voia să mănânce”, a mai povestit Lidia Buble.

În ziua în care a murit Bubbly a fost pentru prima dată când am simțit că mor. Eram în stare să iau orice fel de pastilă…”, a mai dezvăluit vedeta.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton