Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Lidia Buble a vorbit pentru prima oară despre noul iubit. „Mi-a pus Dumnezeu mână în cap”

Lidia Buble a vorbit pentru prima oară despre noul iubit. „Mi-a pus Dumnezeu mână în cap”
9

de Andra Stana,

Lidia Buble iubește din nou, are un nou iubit, la mai bine de un an de zile de la despărțirea de Răzvan Simion. Artista de 28 de ani trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de noul ei partener, Harlys Becerra. De curând, Buble a oferit fanilor din mediul online primele detalii despre persoana care o face fericită.

Fericirea se vede pe chipul Lidiei Buble. Vedeta de la „Asia Express” are un nou iubit, despre care nu a vrut până acum să ofere prea multe detalii, scrie libertatea.ro. Cu toate acestea, ei au călătorit împreună și au fost fotografiați alături de prietenii lor.

Ce le-a spus Lidia Buble fanilor despre noul iubit

Fanii din mediul online s-au arătat interesați să afle cât mai multe detalii despre relația vedetei cu actorul de origine cubaneză. Ei nu s-au ferit să îi pună tot felul de întrebări despre acesta. Acesta este contextul în care Lidia Buble a făcut primele declarații despre noul iubit, Harlys Becerra.

Artista a mărturisit că va avea nevoie de o zi întreagă să povestească cum a început totul.

„Uh, mama. Mulţumesc, drăguţo. Şi eu sunt fericită pentru mine, mulţumesc mult de tot, apreciez. Câte întrebări sunt pe tema asta, deja peste o sută. Primesc şi zilnic mesaje, este foarte lungă povestea (n.r. – cu Harlys), trebuie să îmi iau o zi să vă povestesc.

Da, chiar sunt fericită, foarte fericită şi foarte împlinită pe toate planurile. În două-trei cuvinte, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu.

Sunt norocoasă. Pentru mine nu există actori, cântăreţi, vedete, nevedete. Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar da, este foarte adevărată că dragoste vine când nu te aştepţi şi răsare unde nu te aştepţi”, a transmis Lidia Buble pe pagina sa de Instagram.

Cine este Harlys Becerra, noul iubit al Lidiei Buble

Harlys Becerra este un actor cubanez în vârstă de 37 de ani. El s-a născut pe 11 iunie 1984, în Cuba. Cel mai recent proiect al său este serialul „Vis a vis” de pe Netflix.

Actorul cubanez a cucerit-o pe Lidia Buble. Cei doi au fost până acum în mai multe vacanțe împreună și se pare că totul este lapte și miere în relația lor.

Cine-este-Harlys-Becerra-noul-iubit-al-Lidiei-Buble-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Lidia Buble și Răzvan Simion au fost împreună cinci ani 

Lidia Buble și Răzvan Simion au format un cuplu timp de cinci ani. Cei doi și-au spus adio în vara anului trecut. În iunie 2020, după o serie de zvonuri privind despărțirea lor, Răzvan Simion a confirmat separarea de Lidia Buble printr-un lung mesaj postat pe rețelele de socializare.

Răzvan Simion a scris pe rețelele de socializare un mesaj prin care a anunțat despărțirea de Lidia Buble și în care a precizat că au ales să meargă pe drumuri separate, însă că vor rămâne buni prieteni și că vor continua colaborările profesionale.

„O noua calatorie… Sunt diferit astazi pentru ca am invatat sa nu ii mai judec pe ceilalti si nici pe mine. Am invatat sa ii iert pe ceilalti pt ca mi au oferit prea mult ori prea putin dar mai ales sa ma iert pe mine.
Au fost ani in care m am iubit prea putin in timp ce primeam prea multa iubire cu care nu stiam ce sa fac.
Au fost ani in care m am ferit de iubire ca de cel mai mare dusman. Au fost ani in care iubirea mi a fost oxigen.
Ce am invatat pana acum despre iubire? Iubirea inseamna daruire, libertate emotionala, inseamna a vrea din suflet sa il vezi pe celălalt fericit. Plecam amandoi intr-o calatorie a regasirii de sine. Dar separat.
Ma iert pe minte pt tot ce am fost si pt tot ce n-am fost… Suntem in continuare o echipa si construim proiectul muzical si in rest doi…fosti iubiti…. actuali foarte buni prieteni.
Am fost copil, am fost tanar iar astazi sunt intelept.

Copilul râde:
„Înţelepciunea şi iubirea mea e jocul!”
Tânărul cântă:
„Jocul şi-nţelepciunea mea-i iubirea!”
Bătrânul tace:
„Iubirea şi jocul meu e-nțelepciunea!” L.B.
Viața frumoasa, Sufletel!”, a fost mesajul lui Răzvan Simion. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton