Homepage  / Vedete româneşti

Lidia Buble, apariție de senzație într-un costum de baie minuscul. Cum s-a fotografiat în vacanță

Lidia Buble, apariție de senzație într-un costum de baie minuscul. Cum s-a fotografiat în vacanță
7

de Roxana Mirea,

Lidia Buble și-a surprins fanii într-un mod plăcut cu ultimele imagini pe care le-a publicat pe Instagram, din vacanța în Grecia. Artista nu doar că are o voce incredibilă, dar are și un corp de invidiat. Recent, Lidia Buble a publicat o serie de imagini cu ea într-un costum de baie minuscul.

Lidia Buble, imagini în costum de baie

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Pe lângă talentul incontestabil, mama natură a înzestrat-o și cu o serie de atribuții fizice incontestabile. Lidia Buble are un corp superb și nu ezită să pozeze în ipostaze provocatoare. Recent, ea i-a surprins în mod plăcut pe fanii ei care o urmăresc pe rețelele sociale. Lidia Buble a publicat o serie de imagini cu ea din vacanța din Grecia. Artista s-a pozat într-un costum de baie minuscul, din nouă piese. În respectivele imagini, cântăreața poartă și un machiaj impecabil și o pereche de ochelari de soare.

Alohaaa. #secretgarden #summer #bloom #vacay”, a scris Lidia Buble pe Instagram, în dreptul imaginilor cu ea în costum de baie.

Lidia-Buble-imagini-in-costum-de-baie-8Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Lidia Buble a spus în ce investește banii

Lidia Buble a fost prezentă în în emisiunea online a Alexandrei Ungureanu, unde a spus că îi place să investească bani în imaginea ei. Totuși, artista nu se aruncă să cumpere piese vestimentare care costp exagerat de mult, după cum a declarat ei. Ei bine, asta nu înseamnă că sunt ocazii în care mai face și excepții. De exemplu, în ceea ce privește pantofii, Lidia Buble spune că are și unii care sunt „sufiecient de scumpi”.

„Îmi place să investesc pe partea asta de imagine, dar nu mă arunc neapărat așa despletită, cum zic eu. Nu prea îmi place să iau chestiile de sezon. Știi, chestiile alea care țin doar un sezon. Sunt chestiile alea foarte extravagante care sar în ochi și pe care nu ai cum să le porți de zece ori pentru că o să zică lumea: „bă, dar fata asta nu are decât bluza asta? Numai în asta se îmbracă?” și atunci încerc să iau chestii cât mai simple pentru a le putea combina cu cât mai multe ținute”, a declarat Lidia Buble.

Am și care sunt mai ieftine, am și pantofii care costă un milion,  am și pantofi care costă…  Nu vreau să zic, că nu prea îmi place, dar am și pantofi care sunt suficient de scumpi”, a mai adăugat artista.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton