Homepage  / Vedete româneşti

Lidia Buble ar avea un nou iubit. Cine e omul de afaceri cu care se vede artista

Lidia Buble ar avea un nou iubit. Cine e omul de afaceri cu care se vede artista
6

de Roxana Mirea,

De câteva luni, se zvonește că Lidia Buble ar avea o relație cu Horațiu Nicolau. Recent, artista a fost din nou surprinsă în compania omului de afaceri. Cei doi au fost surprinși de paparazzi zilele trecute în timp ce luat masa la un restaurant din București.

Lidia Buble ar avea un nou iubit

Lidia Buble a fost surprinsă din nou în compania lui Horațiu Nicolau, în vârstă de aproape 60 de ani. Zilele trecute, artista a ieșit în oraș cu mașina ei, care costă zeci de mii de euro și pe care a primit-o cadou de la fostul ei iubit, Răzvan Simion. Vedeta l-a luat cu ea și pe Bubbly, cățelul ei.

Lidia Buble s-a oprit la un restaurant din Floreasca, acolo unde a luat masa alături de Horațiu Nicolau. Din imaginile obținute de mediaflux.ro, aceștia apar la o masă de două persoane, destul de apropiați. După câteva ore petrecute la restaurant, Lidia Buble și omul de afaceri au plecat separat, fiecare cu mașina lui. Vezi video cu Lidia Buble și Horațiu Nicolau aici.

După ce au plecat de la restaurant, cei doi și-au continuat întâlnirea. Lidia Buble și Horațiu Nicolau au fost surprinși mai târziu intrând împreună în garajul unui imobil, după cum relatează Mediaflux.

De câteva luni de zile se zvonește că Lidia Buble ar avea o relație cu omul de afaceri Horațiu Nicolau. În emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D, cântăreața a fost întrebată acum ceva vreme despre acest subiect, însă ea a evitat să răspundă, potrivit libertatea.ro.

În cazul în care vă întrebați cine este Horațiu Nicolau, aflați că acesta este un potent om de afaceri. El este divorțat și a fost nașul de cununie al Valentinei Pelinel cu Cristian Boureanu. Acesta a vândut postul Telesport, unde era director general, trustului de presă Realitatea.

Încă nu se știe cu certitudine dacă Horațiu Nicolau și Lidia Buble au o relație de iubire. Informația nu a fost confirmată sau infirmată de niciunul dintre ei.

lidia-buble-1-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton