Homepage  / Vedete româneşti

Lidia Buble, confesiuni printre lacrimi. „Când a murit, am simțit că jumătate din mine s-a dus cu el”

Lidia Buble, confesiuni printre lacrimi. „Când a murit, am simțit că jumătate din mine s-a dus cu el”
7

de Roxana Mirea,

Lidia Buble a fost invitată în podcastul lui Horia Brenciu, „Lucruri simple”, unde a izbucnit în lacrimi. Artisul i-a arătat niște imagini extrem de emoționante pentru ea, motiv pentru care nu și-a putut stăpâni emoțiile. Lidia Buble a vorbit cu durere în suflet despre pierderea unei ființe dragi din viața ei.

Lidia Buble, devastată de pierderea lui Bubbly

Lidia Buble a fost invitată în podcastul „Lucruri simple”, găzduit de Horia Brenciu. În momentul în care artistul i-a arătat un clip video cu Bubbly, cățelul ei, aceasta a izbucnit în lacrimi. Cățelul ei s-a stins din viață din cauza unor probleme grave de sănătate. Vedeta era foarte apropiată de animăluțul ei, așa că pierderea sa a reprezentat o lovitură puternică pentru ea.

lidia-buble-devastata-de-pierderea-lui-bubbly-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Cred că pot înțelege doar iubitorii de animale și oamenii care au acasă un astfle de suflet. Bubbly a fost ca și copilul meu, a fost sufletul din mine și când a murit, am simțit că jumătate din mine s-a dus cu el. A fost foarte greu. Am învățat să accept și am învățat să merg mai departe fără el pentru că asta este viața și se întâmplă, dar adevărul cel mai dureros este că, de fapt, dorul ăsta niciodată nu trece.

Mi se face din ce în ce mai dor și în fiecare zi, îmi este tot mai dor de el și încă nu m-am dezobișnuit de acele griji în care… nu știu. De exemplu, sunt în trafic și îmi zic: „Aoleu, Bubbly trebuie scos afară. Aoleu, să îi dau tratamentul. Aoleu, să-l hrănesc.” Încă mă duc în casă entuziasmată că o să îl văd și când intru îmi aduc aminte: „hei, trezește-te, că Bubbly nu mai e.” N-au cum să înțeleagă decât oamenii care au un suflețel acasă și un prieten bun pentru că asta a fost Bubbly pentru mine. Și copil, și cel mai bun prieten. Era nelipsit de lângă mine. Venea cu mine și la concerte, și în emisiuni. Îl luam și când mergeam acasă la Deva. Și în oraș, și la salon. Eram lipiți unul de celălalt”, a spus Lidia Buble, printre lacrimi, în podcastul lui Horia Brenciu.

Sursa Foto: captură de ecran YouTube

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton