Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Lidia Buble, despre experiența de la filmările pentru „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. A explicat ce nu s-a văzut la TV

Lidia Buble, despre experiența de la filmările pentru „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. A explicat ce nu s-a văzut la TV
7

de Andra Stana,

Lidia Buble s-a numărat printre concurenții de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” 2022. Artista a rezistat o lună de zile în jungla din Republica Dominicană. Recent, Buble a vorbit despre experiența ei în show-ul prezentat de Cabral și Adela Popescu.

Lidia Buble nu a crezut niciodată că îi va fi atât de greu la Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Fosta iubită a lui Răzvan Simion a dezvăluit, într-un interviu pentru ego.ro, cum s-a descurcat în jungla dominicană.

Toată lumea e superbă. Mă minunez pentru că în junglă toată lumea era vorba aia „vai mama noastră”. Avem la noi trei perechi de șosete, trei perechi de chiloți și hainele care deja ne rămăseseră și mari. Eu personal le prindeam cu elastice de păr, cu agrafe. La un moment dat îmi pierdusem și elasticul de păr, nu mai aveam cu ce să-mi leg pantalonii”, a povestit Buble.

Cu toate că lumea a crezut că filmările în Dominicană se vor transforma într-o vacanță pentru Lidia Buble, artista a povestit că nu a stat deloc la soare. Motivul? Erau în junglă și abia de reușeau să vadă lumina.

lidia-buble-despre-experienta-la-sunt-celebru-scoate-ma-de-aici-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Care bronz că m-am întors aproape verde din junglă. Toată lumea când m-am întors se aștepta să vin neagă, să vin tăciune. Voi cred că nu știți unde am fost noi. Noi am fost închiși în 400 de metri pătrați, abia dacă vedeam cerul din când în când și asta când aveam ocazia să găsim locul de la lac liber. În rest nu aveai unde să te bronzezi. Sau când mai mergeam pe set la jocuri, acolo ne mai prindea soarele 4-5 minute, dar în rest nu”, a mai povestit Lidia.

Lidia Buble: „M-am dus să-mi cunosc cumva limitele”

Vedeta s-a numărat printre primii concurenți care au părăsit show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Lidia Buble susține că a pierdut la o probă banală.

  • Eu sunt o femeie care atunci când vine vorba de adrenalină se aruncă cu capul înainte fără să stea să se gândească prea mult și nu îmi pare rău deloc. Eu în competiția asta am descoperit foarte multe la mine. Fix pentru asta m-am dus.
  • M-am dus să-mi cunosc cumva limitele și mă sperie faptul că nu am reușit să le cunosc pentru că eu din emisiune nu am ieșit reununțând sau ridicând o mână strigând „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, pe mine m-a scos un joc oarecum banal, dar probele cele mai grele pe care le-am avut de făcut, le-am făcut față cu brio, zic eu.
  • Sunt foarte mândră de tot parcursul meu. Dar cea mai norocoasă și cea mai câștigată mă simt pentru faptul că am câștigat oameni în viața mea, oameni de milioane, pe care probabil că nu i-aș fi întâlnit în alte circumstanțe”, a declarat artista.

Lidia Buble a slăbit 8 kilograme la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Lidia Buble s-a întors acasă cu 8 kilograme mai puțin. Fosta iubită a lui Răzvan Simion a spus că de acum înainte nu va mai face niciodată mofturi la mâncare.

Am promis că în momentul în care o să ajung acasă, dar nu doar acasă, oriunde în lumea asta o să mă poarte pașii, eu nu o să mai zic niciodată că mâncarea nu e bună. Nu există, din gura mea nu o să mai auziți lucrul ăsta. Nu mai fac mofturi, nu mai există să las în farfurie că vezi Doamne că mă îngraș. Ca să înțelegeți, eu acolo în junglă mă bucuram când mă balonam și aveam un pic de burtică. Nu mai stăteau hainele pe mine. Am slăbit cred că vreo 8 kilograme”, a mai declarat artista.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton