Homepage  / Vedete româneşti

Lidia Buble i-a făcut avansuri lui Marius Manole. „Cred că și familia o reneagă”

Lidia Buble i-a făcut avansuri lui Marius Manole. „Cred că și familia o reneagă”
11

de Roxana Mirea,

Marius Manole, în vârstă de 43 de ani, a fost invitat în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, de la Pro TV, și a făcut dezvăluiri atât despre viața profesională, cât și despre cea personală. Actorul a uimit pe toată lumea cu o dezvăluire în cadrul rubricii „Sosurile picante”. Marius Manole a spus că Lidia Buble i-a făcut avansuri.

Marius Manole spune că Lidia Buble i-a făcut avansuri

Marius Manole este unul dintre cei mai apreciați actori de la noi din țară. Recent, el a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV. Aici, a oferit mai multe detalii despre viața lui. Provocat să participe la rubrica „Sosurile iuți”, Marius Manole a fost nevoit să răspundă la câteva întrebări. Dacă refuza să citească întrebarea de pe bilet, actorul trebuia să mănânc iute.

La un moment dat, Cătălin Măruță l-a pus să spună numele unei vedete din România care i-a făcut avansuri. Inițial, Marius Manole a refuzat să răspundă, dar apoi s-a gândit mai bine, iar răspunsul lui a surprins pe toată lumea. El a menționat-o pe Lidia Buble și a spus că totul a fost reciproc. În plus, Marius Manole a ținut să specifice că totul s-a întâmplat după despărțirea ei de Răzvan Simion.

Lidia Buble s-a fotografiat în brațele „viitorului soț”. „Aștept să mă ceară!” (5)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Marius Manole, despre Lidia Buble

Lidia Buble! Dar la modul declarat, și unul, și altul. Și era pe timpul când nu mai era cu Răzvan. Deci, nu am intrat în…”, a spus actorul. Cătălin Măruță a încercat să obțină mai multe informații de la actor, dacă au fost împreună, cât a durat, însă Marius Manole a evitat să spună, a oferit un răspuns ușor sarcastic, potrivit libertatea.ro.

Da, s-a mers departe tare… păi, am mers, cred, până la Victoriei. Unde să mergem mai departe, pe ce bază?”, a declarat Marius Manole.

Despre Lidia Buble se știe este originară din Deva și că provine dintr-o familie numeroasă. Artista are 10 frați: Corneliu Buble, Elisei Buble, Iosif Buble, Lorena Buble, Daniel Buble, Daniela Buble, Beniamin Buble, Estera Buble, Simion Buble și Diana Buble. În plus, tatăl Lidiei este preot. Astfel, pe aceste fundamente, Cătălin Măruță a încercat să continue discuția cu Marius Manole despre Lidia Buble.

Măi, dar Lidia Buble, că tot urmăresc o mulțime de lucruri, nu venea dintr-o familie de…?”, a spus pe post Cătălin Măruță. A

Ba da, ba da! Și e foarte drăguță, eu mor după ea. Da, vine din familie, dar cred că și-a depășit familia. Cred că familia o reneagă în fiecare zi. Nu, ei sunt mulți frați, care se iubesc foarte tare între ei”, a adăugat Marius Manole.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton