Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Lidia Buble, imagini incendiare pe plajă. Cine o însoțește în vacanța exotică. „Ești din nou cu…”

Lidia Buble, imagini incendiare pe plajă. Cine o însoțește în vacanța exotică. „Ești din nou cu...”
17

de Andra Stana,

În urmă cu o săptămână, Lidia Buble publica pe rețelele sociale prima poză din vacanța exotică în care a plecat la început de 2022. Artista se numără printre artiștii care au ales destinațiile „călduroase” pentru a se relaxa în luna ianuarie.

Lidia Buble a plecat într-o vacanță exotică

Lidia Buble a decis să fugă de stres și de probleme, dar și de frigul din România. Prima vacanță din noul an o petrece departe de țară. Solista a urcat pe conturile de socializare mai multe imagini făcute într-un cadru de vis, pe plajă.

Buble și-a făcut fanii curioși pentru că nu a recunoscut dacă s-a împăcat sau nu cu iubitul cubanez Harlys Becerra. În schimb, poartă una dintre pălăriile pentru care a devenit cunoscut acesta. Mai multe, actorul a postat recent o imagine dintr-un cadru similar.

Lidia-Buble-imagini-incendiare-pe-plaja-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

„Ești din nou cu fostul tău iubit”, „Când am văzut pălăria, exact aia m-am gândit și eu”, „Frumoasă pălărie, la fel ca și cel care a personalizat-o”, „Este pălăria oferită de fostul ei iubit cubanez”, sunt câteva dintre mesajele postate de fanii artistei pe Instagram.

Cu toate că urmăritorii ei și-au arătat curiozitatea, Lidia Buble a păstrat totuși secretul. Atât în ceea ce privește locul în care se relaxează, cât și referitor la persoana alături de care ar fi plecat în vacanță.

Lidia Buble și iubitul ei, Harlys Becerra, s-au despărțit în decembrie

Lidia Buble și iubitul ei, Harlys Becerra, s-au despărțit la sfârșitul anului trecut. Zvonurile în legătură cu destrămarea relației lor apăruseră de ceva vreme, dar artista a confirmat la un moment dat vestea. De asemenea, Lidia Buble a oferit și câteva detalii referitoare la motivele pentru care ea și actorul au decis să pună punct relației.

Atunci, artista a recunoscut că, deși nu mai formează un cuplu, cei doi păstrează legătura.

În momentul în care ceva nu funcționează eu sunt de părere că trebuie să punem stop, niciodată nu există un singur vinovat, vina e de ambele părți. Distanța e o problemă, distanța într-o relație nu e cel mai bun lucru. Nu cred că asta contează, cine a pus punct, a fost o poveste frumoasă”, a declarat Lidia Buble, potrivit kissfm.ro.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton