Homepage  / Televiziune

Lidia Buble, în lacrimi la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” 2022. „Nu a făcut nimic! A dormit și a stat la ăsta în brațe”

Lidia Buble, în lacrimi la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” 2022. „Nu a făcut nimic! A dormit și a stat la ăsta în brațe”
5

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici” va fi difuzată în această seară, 12 septembrie. Tensiunile între concurenți au atins cote maxime aseară. Bia Khalifa a scăpat pe jos cheesecake-ul câștigat la ultima probă. Pe de altă parte, Lidia Buble a izbucnit în lacrimi la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

Bia Khalifa a scăpat premiul pe jos la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, 11 septembrie 2022

Nevoiți să aleagă doi concurenți pentru a fi trimiși către jocul de nominalizare spre eliminare, cele două tabere au cântărit bine situația și au ajuns la o concluzie: Cristi Mitrea și Alex Bogdan vor fi cei care se vor duela, scrie protv.ro.

Norocul nu a fost nici de partea celor din tăbăra belelelor. Deși au câștigat proba băuturilor care le-a adus un cheesecake și tricourile mult râvnite, lidera taberei, Bia Khalifa a dat-o în bară în ultimul moment. În timp ce toți ceilalți așteptau să guste din desertul delicios, tânăra a avut ghinionul să-l scape pe jos și să-l livreze colegilor cu frunze și pământ.

Am scăpat torul pe jos. Cheesecake-ul, mă rog… Dar nu a contat. Am mâncat așa. Am ales puțin o crenguță, două… Mâncăm gândaci, până la urmă. Era salată. Cheesecake-ul salată. La modul ăla am ajuns”, a spus Bia.

„Eu am luat din baza de jos, că și așa nu voiam să mănânc neapărat cheesecake, voiam un pic de dulce în mine, dar nu vreau să iau cu aromă de pământ. Colegele mele au băgat acolo, e treaba lor. Eu vreau să rămân pur”, a spus Alex Bogdan.

Lidia Buble a izbucnit în lacrimi la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, 11 septembrie 2022

Giani Kiriță consideră că Răzvan Botezatu nu are abilități de lider. „N-ai nicio treabă cu liderul”, i-a spus el lui Răzvan. Răzvan Botezatu a ales-o pe Lidia Buble pentru proba cu miza dublă, iar Giani Kiriță a fost nemulțumit de faptul că acesta nu s-a consultat cu echipa înainte de a lua o decizie.

„Faptul că nu a luat o decizie împreună cu ceilalți, asta l-a deranjat și pe Giani, și pe mine, și pe toată lumea, că Lidia vrea să meargă la probe atât timp cât habar nu am ce abilități și ce calități are. Habar nu am, că până acum nu a făcut nimic. A dormit și a stat la ăsta în brațe”, a spus Cristi Mitrea.

Rezultatul probei cu cockail-uri nu a fost unul fericit pentru echipa Lidiei Buble, iar colegii au ținut să-i reproșeze asta. Supărată de reacția celorlalți, dar și de faptul că a pierdut și nu le-a adus colegilor râvnitul cheescake, Lidia Buble a izbucnit în lacrimi.

Lidia-Buble-a-izbucnit-in-lacrimi-la-„Sunt-Celebru-scoate-ma-de-aici-11-septembrie-2022-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Dacă eu aș fi câștigat proba astăzi, nimeni n-ar mai fi spus nimic și ar fi fost la fel ca de fiecare dată. „Vai, ești cea mai tare, ești cea mai bună. Brovo, tot așa! Șefa noastră.” Și lui Răzvan la fel”, a spus Lidia Buble.

„Îmi pare rău pentru ea. E o fată super mișto, dar nu-mi place victimizarea. Atât ai putut tu. Dacă tu din 25 de mingi, nu ai dat decât una… își faci tu singură acasă lecțiile, știi ce zic. Nu mai face pe victima, nu mai plânge, că nu avem timp”, a spus Giani.

Sursa Foto: captură de ecran Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton