Homepage  / Vedete româneşti

Lidia Buble, momente de panică în vacanță. A fost atacată de o femeie. „Sunt șocată” 

Lidia Buble, momente de panică în vacanță. A fost atacată de o femeie. „Sunt șocată” 
9

de Roxana Mirea,

Libia Buble a trecut prin moment mai puțin plăcute. Artista se află în vacanță, alături de surorile ei, în una dintre cele mai renumite stațiuni de pe Coasta de Azur, Saint-Tropez. În timp ce Lidia Buble lua masa într-un restaurant, a fost atacată de o femeie.  

Lidia Buble, atacată de o femeie, în vacanță 

De câteva zile, Lidia Buble și surorile ei se află într-o vacanță de vis în Saint-Tropez. În timp ce luau masa la un restaurant, artista a fost atacată de o femeie. Lidia Buble le-a povestit fanilor ei din mediul online ce s-a întâmplat și cum a încercat femeia respectivă să o agreseze. Cântăreața crede că agresoarea a făcut acele gesturi la adresa sa pentru că ar fi fost invidioasă pe fizicul ei. 

„Să vedeți ce am pățit aseară. Am ieșit în oraș și stând la masă, la un moment dat m-am ridicat și eu ca orice om din restaurant care se mai mișca stânga, dreapta. Oameni buni, deci ca să vedeți la ce cote înalte au ajuns gelozia și prostia, că sunt șocată până în ziua de azi. Când îmi trece o franzelă pe lângă cap, mai stau un pic, simt un jet pe picioare, dar cu viteză așa. 

Zic ce Doamne iartă-mă… mă uit… ca și cum ți-a dat cineva cu un lighean cu apă pe picioare. Mai stau un pic, al doilea val. Când colo, o femeie, de gelozie că m-am ridicat în toată splendoarea mea, să mă mișc că am stat prea mult jos… 

Eu și cu Daiana ne-am întors că nu înțelegeam ce se întâmplă, că pe lângă mine mai erau și alte femei care dansau. Când colo, una în spatele meu, ce mare satisfacție pe ea că a dat cu franzela și cu două pahare de șampanie, era foarte fericită, însă ciuda mare a venit că ea, de fapt, voia să-mi dea în față sau pe haine, dar, nu m-a nimerit decât pe picioare și franzela a trecut așa cu viteză pe lângă mine. 

Eu am rămas șocată. Tot restaurantul se uita la femeia aia, pentru că nu înțelegea reacția ei nimeni. Boală grea gelozia asta, ce să faci…(…) Noi am rămas șocate, tot restaurantul se uita la ea că nu înțelegea nimeni. Oare mai mergem la plajă azi? Să nu plecăm bătute de aici. Avem trening să ne luăm pe plajă? Apropo, o să postez niște poze acum, cred că sunt un pic cam sexy, dar asta e, ce vină am eu?”, a mărturisit Lida Buble, în mediul online, potrivit cancan.ro.  

lidia-buble-atacata-de-o-femeie-in-vacanta-7Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Lidia Buble, despre inelul primit de la iubitul ei 

Lidia Buble trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu omul de afaceri Horațiu Nicolau, dar artista vrea să-și țină relația departe de atenția publicului și refuză să pună imagini cu el. Imaginile cu inelul uriaș despre degetul ei atrag însă în continuare atenția tuturor, deși artista a precizat că nu este unul de logodnă și a negat zvonurile că s-ar pregăti de nuntă. Frumoasa cântăreață a revenit acum cu noi detalii despre controversata bijuterie. 

Artista a insistat să spună adevărul despre inelul pe care l-a primit de la iubitul ei, Horațiu Niculae. De când îl poartă pe deget, toată lumea o felicită pentru logodnă, iar acum Lidia recunoaște că într-adevăr deși pare un inel de logodnă, ea nu l-a primit în acest scop, ci a fost un simplu cadou de ziua ei. Astfel, ea a vrut să sublinieze din nou că nu a fost cerută în căsătorie de iubitul ei. 

„Nu m-am logodit! Toată lumea, când a văzut inelul… Inclusiv ieri, că am fost la un magazin să-mi cumpăr un parfum, `vaaaai, felicitări, te-ai logodit!` I-am zis: ce aveți? `Păi uite cât e diamantul! Inelul este de logodnă!` Dar nu e. E un inel pe care l-am primit, pur și simplu, de apreciere. Deci, nu este de logodnă, este doar un inel foarte frumos. Este superb. 

L-am primit la împlinirea vârstei de 30 de ani și pentru că eu nu am avut un inel adevărat. Bine, plasticuri din astea de scenă am avut, dar un inel adevărat, pe care să-l port în fiecare zi, nu. Pe ăsta nu o să-l mai dau jos”, a dezvăluit Lidia Buble, la CANCAN EXCLUSIV. 

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton