Homepage  / Vedete româneşti

Lidia Buble vrea să fie „Regina junglei”. Care sunt cele mai mari frici ale artistei. EXCLUSIV

Lidia Buble vrea să fie „Regina junglei”. Care sunt cele mai mari frici ale artistei. EXCLUSIV
8

de Cătălina Matei,

Deși îi este teamă de toate vietățile din Republica Dominicană, Lidia Buble este gata să lupte pentru a cîștiga titlul de „Regina junglei” în noul sezon de „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Iată ce ne-a mărturisit artista înainte de a intra în show-ul de al Pro TV!

Anul trecut, Lidia Buble a făcut echipă cu sora sa, Estera, în show-ul de la Antena 1, „Asia Express”, prin urmare artista nu este străină de situațiile-limită pe care le oferă un show de supraviețuire. Deși am putea spune că are deja experiență, cântăreței îi este foarte frică de aventura care o așteaptă la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, show-ul care începe la Pro TV din 4 septembrie.

Lidia, spune-ne ce te-a făcut să accepți provocarea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”?

În primul rând, vreau să-mi înving eu niște temeri. Nu știu dacă sunt fobii, dar îmi este foarte teamă de insecte, de tot ce înseamnă gândaci sau animale care se târăsc și vreau să-mi cunosc limitele. Vreau să știu până unde sunt capabilă să merg. Sunt convinsă că atât eu, cât și oamenii de acasă, vom putea descoperi multe lucruri despre mine în emisiunea ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

Cu ce sentimente intri în jungla din Republica Dominicană?

Am foarte mari emoții. Știu, simt, sunt sigură că această experiență o să înceapă cu ceva puternic pentru noi. Nu știu să-ți zic care sunt exact care sunt temerile mele, știu doar că simt furnicături prin tot corpul. Nu mi-e teamă, dar simt adrenalina dinainte de a începe toată nebunia, cumva îmi place că mă și stresează, e o senzație foarte plăcută.

Care este primul gând care îți trece prin minte atunci când te gândești la tot ce o să însemne experiența asta pentru tine?

Sincer, nu știu cum o să fac față să dorm în junglă, nu știu cum o să mă descurc. Nu am treabă, sunt obișnuită să dorm la înghesuială pentru că provin dintr-o familie foarte numeroasă, dar sunt convinsă că o să fie tot felul de insecte, de tarantule și nu știu cum o să mă descurc. Probabil că o să stau de veghe toată noaptea.

Crezi că vei reuși să faci față acestui show?

Sunt convinsă că această experiență va fi cea mai nebună de până acum, o să fiu pusă la încercare. Nu știu cum o să reacționez, dar sunt convinsă că o să fac față. Nu există! Când îmi propun ceva trebuie să fac. Probabil că o să fac foarte urât la un moment dat și o să mă întreb: ”Doamne, cine m-a pus să vin aici?”, probabil că o să am momente în care o să-mi doresc să plec acasă.

După ce am acceptat să vin la acest show, au fost multe nopți în care am visat momentul în care va trebui să mănânc sau să simt pe mine tot felul de insecte și animale. Și mă tot gândesc cum o să pot face față la asta. Eu și când văd o albină sau un bondar în casă prefer să dau foc la tot și să plec, să mă întorc când știu că e totul scrum. O să fie foarte interesant.

Cum crezi că va fi traiul tău în junglă alături de ceilalți concurenți?

Viața în junglă cred că o să fie sălbatică, sunt foarte curioasă cum o să conviețuiesc cu ceilalți colegi. Nu ne cunoaștem neaparat foarte bine cu toții și cred că aici o să fie dificil. Fiecare are tabieturile lui – unul se va enerva mai repede, altul se va supăra și va trebui să știu să gestionez treaba asta. Mie nu-mi place să mă cert cu oamenii din jurul meu, întotdeauna îmi place să găsesc o cale de mijloc, să fie totul bine, să fie pace.

Până unde vei ajunge în acest show? Va fi ceva care te va face să spui ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”?

Până în pânzele albe o să mă duc. Sunt capabilă de multe dacă îmi doresc ceva cu adevărat. De fiecare dată lupt și nu există să nu obțin ce-mi doresc. Nu știu ce ar putea să mă facă să spun acele cuvinte, dar știu sigur că sunt o fire bătăioasă și nu suport gândul de a pierde. Cel puțin în fața unei femei, dacă mă învinge un bărbat, e totuși un bărbat și eu sunt o femeie… Dar știu sigur că nu o să permit să pierd în fața unei femei. Exclus! O să încerc să dau tot ce pot din mine, să lupt cât de mult pot și dacă Dumnezeu o să fie de partea mea, o să fie și mai bine.

Cum reacționezi atunci când cineva sau ceva te scoate din sărite? Când devii irascibilă?

De obicei plâng ca să mă descarc, nu vorbesc deloc. Nu fac foarte urât, însă devin irascibilă atunci când sunt flămândă, o să-mi fie greu fără mâncare.

lidia-buble-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton