Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Lidia Buble s-a ales cu o boală după „Asia Express”. „Încerc să țin sub control problema”

Lidia Buble s-a ales cu o boală după „Asia Express”. „Încerc să țin sub control problema”
12

de Andra Stana,

Lidia Buble s-a numărat printre concurenții sezonului 4 „Asia Express”. Vedeta a trăit experiența Asia Express la cote înalte și a revenit în România cu o mulțime de amintiri de neuitat. Pe lângă acestea, artista s-a întors din aventura „Asia Express” și cu o problemă de sănătate. Ce i-au spus medicii și cum se simte artista acum, aflați din materialul de mai jos.

Experiența „Asia Express” le-a adus amintiri greu de uitat concurenților. În ceea ce o privește pe Lidia Buble, emisiunea de la Antena 1 i-a adus și o problemă de sănătate.

Lidia Buble are probleme de sănătate după participarea la „Asia Express”

După ce a plecat din „Asia Express” și s-a întors în țară, Lidia Buble și-a făcut mai multe investigații după concursul greu la care a luat parte. Artista a fost unul dintre concurenții care au luptat până aproape de marea finală, câștigată de Mihai și Elwira Petre. Medicii însă i-au pus un diagnostic destul de dur artistei de 28 de ani. Fosta iubită a lui Răzvan Simion a primit vestea că are hernie de disc, scrie spynews.ro.

De curând, într-un interviu, cântăreața a mărturisit cum se simte în aceste momente și ce face pentru a nu ajunge la operație. Lidia Buble a menționat atunci că nu a început un tratament. În schimb, ea are grijă să-și țină hernia de disc sub control.

„Momentan nu este cazul, am grijă și încerc să țin sub control problema”, a spus artista pentru viva.ro.

Lidia-si-Estera-Buble-primele-reactii-dupa-eliminarea-de-la-Asia-Express-15Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

S-a îngrășat la „Asia Express”, dar a slăbit în timp record

Lidia Buble nu doar că s-a întors din „Asia Express” cu o problemă serioasă de sănătate, dar a luat și în greutate. Deși la televizor părea că s-ar fi îngrășat mult mai mult, cântăreața a explicat că, de fapt, a fost vorba doar de două kilograme.

Ea însă a reușit să scape de aceste kilograme în plus într-un timp record.

„Spre uimirea tuturor, nu m-am îngrășat aproape deloc. Cele două kilograme luate în plus se văd la televizor ca și cum ar fi mult mai multe. Persoanele cu care m-am văzut la întoarcerea din emisiune erau chiar uimite deoarece la televizor arătam într-un fel, iar în realitate eram tot o slăbătură. (râde)

Acum, acele câteva kilograme în plus le-am dat jos imediat cu ajutorul masajului cu bambus și printr-o alimentație corectă”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton