Homepage  / Vedete româneşti

Lidia Buble s-a confruntat cu sărăcia. Ce făcea ca să-și potolească foamea. „E prima dată când zic asta. Nu mi-e ruşine”

Lidia Buble s-a confruntat cu sărăcia. Ce făcea ca să-și potolească foamea. „E prima dată când zic asta. Nu mi-e ruşine”
6

de Roxana Mirea,

Lidia Buble a fost invitată în podcastul lui Damian Drăghici, unde a vorbit și despre unul dintre cele mai grele momente din viața ei. Artista s-a confruntat cu sărăcia atunci când a venit pentru prima dată în București. S-a angajat ca bonă, însă banii tot nu-i ajungeau. Lidia Buble a mărturisit ce făcea din cauza foamei atunci când mergea în supermarket.

Lidia Buble s-a confruntat cu sărăcia când a venit în București

Lidia Buble are o situație materială foarte bună, însă viața ei nu a arătat mereu așa. Artista a fost invitată în podcastul lui Damian Drăghici unde a explicat cât de greu a fost pentru ea atunci când a venit pentru prima dată în București.

„Unul dintre cele mai grele momente din viaţa mea a fost exact momentul în care eu am ajuns în Bucureşti, cu fix 40 de lei în buzunar. Îmi era atât de rușine să pun mâna pe telefon, să îl sun pe tată și să-i spun: „dă-mi bani de chirie pentru luna asta.” Gândește-te că eu m-am înscris și la facultate. Știam la ce mă înham. Viaţa de Bucureşti este foarte scumpă în comparaţie cu viața de acasă, din Deva.

M-am trezit efectiv singură, într-un oraș atât de mare, fără prieteni, fără nimeni. Îi mai sunam din când în când pe ai mei, le mai auzeam vocea, dar mi-am dat seama că „băi, din clipa asta trebuie să fac ceva cu viața mea, trebuie să îmi găsesc o sursă de venit, să încep să lucrez.” Nu că aș fi fugit de muncă vreodată, că eu toată viața mea am muncit, dar aici nu era ca și cum eram la Deva și puteam să pun mâna pe telefon și să zic: „băi, îmi caut un job, ajutați-mă și pe mine.”

Aveam un laptop, l-am deschis și am zis: „Doamne, vorbește-mi, deschide-mi ochii și ajută-mă să îmi aleg o cale bună pentru mine.” Drumul în viață ți-l mai faci și tu, asta dacă îți dorești și ești un om muncitor. Am deschis laptopul și mi-a apărut un anunț cu căutăm bone calificate. Mi-am spus că eu nu am mai lucrat ca bonă, dar consider că toată experiența mea de acasă și crescând într-o familie numeroasă, că am mai multă experiență decât orice altă bonă pentru că noi ne-am crescut între noi”, a povestit Lidia Buble.

Lidia-Buble-a-spus-pe-ce-da-banii.-In-ce-ii-place-sa-investeasca-2-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Ce făcea Lidia Buble ca să își potolească foamea

Lidia Buble a început să lucreze ca bonă, însă avea un salariu de 1200 de lei, bani care nu erau suficienți pentru chirie, întreținere și mâncare. Artista a spus ce făcea atunci când mergea prin supermarket ca să își potolească foamnea.

Am început să lucrez, salariul era unul mic, ținând cont de faptul că trebuia să plătesc și întreținerea și chiria și să îmi mai ajungă și de mâncare. Aveam 12 milioane și au fost foarte multe luni în care rămâneam fără bani de mâncare şi mergeam prin supermarketuri, este prima dată când zic asta şi nu mi-e ruşine. Eu la momentul respectiv nu am privit-o ca pe un furt sau ca pe ceva rău. Mergeam prin supermarketuri și știi că sunt acei biscuiţi vărsaţi. Treceam pe acolo şi mâncam câte un biscuite de foame. Aia era mâncarea mea pentru o zi întreagă pentru că nu mai aveam bani nici de metrou, nici de RATB. Treceam și pe sub bara de la metrou. Toate nebuniile le-am făcut. Acela a fost printre cele mai grele momente din viaţa mea”, a mai povestit Lidia Buble.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton