Homepage  / Vedete româneşti

Lidia Buble și iubitul ei, Harlys Becerra, s-au despărțit. „Cum este și cu Răzvan”

Lidia Buble și iubitul ei, Harlys Becerra, s-au despărțit. „Cum este și cu Răzvan”
10

de Roxana Mirea,

Lidia Buble și iubitul ei, Harlys Becerra, s-au despărțit. Zvonurile în legătură cu destrămarea relației apăruseră de ceva vreme, dar acum artista a confirmat vestea. De asemenea, Lidia Buble a oferit și câteva detalii referitoare la motivele pentru care ea și actorul au decis să pună punct relației. În plus, chiar dacă nu mai formează un cuplu, cei doi păstrează legătură.

Lidia Buble și iubitul ei, Harlys Becerra, s-au despărțit

Lidia Buble a confirmat, în cadrul unei emisiuni TV, că ea și iubitul ei, Harlys Becerra, s-au despărțit. Potrivit spuselor artistei, ruptura a survenit din cauza distanței. De asemenea, Lidia Buble nu a dezvăluit cine a fost cel care a inițiat discuția referitoare la despărțire. Totuși, cântăreața spune că au trăit o frumoasă poveste de iubire atât cât a durat, fiind de părere că nu trebuie ca cineva să tragă de o relație în momentul în care ceva nu mai funcționează. 

În momentul în care ceva nu funcționează eu sunt de părere că trebuie să punem stop, niciodată nu există un singur vinovat, vina e de ambele părți. Distanța e o problemă, distanța într-o relație nu e cel mai bun lucru. Nu cred că asta contează, cine a pus punct, a fost o poveste frumoasă”, a declarat Lidia Buble, potrivit kissfm.ro.

Lidia Buble s-a fotografiat în brațele „viitorului soț”. „Aștept să mă ceară!” (5)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Lidia Buble și Harlys Becerra au rămas prieteni

Despărțirea dintre Lidia Buble și iubitul ei, Harlys Becerra, a fost una amiabilă. Ba chiar, cei doi au rămas prieteni și vorbesc la telefon. Ea a mai declarat că actorul cubanez este un om frumos și că a învățat multe lucruri de la el.

E un om cu care țin legătura, e un om frumos de la care am învățat foarte multe lucruri. Eu întotdeauna am rămas în bune relații cu foștii parteneri, suntem oameni, niciodată nu ne-am dat în cap sau nu ne-am mai salutat, uite cum este și cu Răzvan. Sunt un om foarte asumat, care își asumă fiecare decizie”, a mai spus artista.

Lidia Buble a fost invitată și în studio la „Foarte BUNĂ dimineața cu Andrei, Ionuț și Ana”, unde a spus că, în ceea ce privește viața sentimentală, este fericită, dar că încearcă să păstreze discreția.

Asta trebuie să știți: că sunt foarte bine. Sunt fericită, îndrăgostită, mai contează de cine?”, a mărturisit ea, râzând.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton