Homepage  / Știri

Liga 1 și Cupa Ligii se văd gratuit în rețeaua RCS & RDS, la Digi Sport

Liga 1 și Cupa Ligii se văd gratuit în rețeaua RCS & RDS, la Digi Sport

de Redactia Tvmania

Digi Sport va transmite în direct, Liga 1 și Cupa Ligii începând cu luna februarie, precum și următoarele sezoane ale celor două competiții, până în 2019.

UPDATE: Liga 1 şi Cupa Ligii vor fi difuzate în continuare în direct şi pe Look Plus şi Look TV.

ISB Media Holding Ltd anunţă, într-un comunicat citat de mediafax.ro, că, la fel ca până în prezent, toate meciurile din Liga 1 şi Cupa Ligii vor fi prezentate în direct şi la televiziunile Look Plus şi Look TV, respectiv prin platforma digitală KooLNet, prin intermediul SeeNow.

„Alături de principalii distribuitori ai posturilor Look TV şi Look Plus, deja consacraţii UPC, TeleKom şi Orange, care şi-au asumat parteneriatul cu ISB şi implicit cu Liga 1 de la începutul sezonului competiţional în curs de desfăşurare, anunţăm opinia publică despre încheierea contractului şi cu reţeaua RCS&RDS”.

Liga 1 si Cupa Ligii la Digi Sport

Digi Sport va difuza toate cele 9 meciuri/etapă

 

Meciurile din Liga 1 și Cupa Ligii pot fi urmărite și online prin intermediul platformei Digi Online, pe canalele Digi Sport 1, 2 și 3, potrivit unui anunț al companiei. Platforma este disponibilă gratuit clienților la serviciile de televiziune și internet de la RCS & RDS. În plus, competițiile vor fi în direct și pe site-ul www.digisport.ro, dar și pe telefonul mobil, la adresa m.digisport.ro.

„Ne bucurăm că le putem oferi în continuare clienților noștri Liga 1, fără costuri suplimentare, răsplătindu-le în acest fel loialitatea, dar și încrederea în serviciile noastre. Prin transmiterea celor două competiții importante din fotbalul românesc, le oferim clienților noștri posibilitatea de a urmări în direct meciurile echipelor preferate, așa cum am avut-o și în ultimii cinci ani tot prin intermediul canalului propriu cu profil sportiv, Digi Sport.” a declarat Valentin Popoviciu, director dezvoltare RCS & RDS.

Compania RCS & RDS nu va percepe clienților săi niciun cost suplimentar la abonamentul de servicii de televiziune prin cablu și satelit, pentru vizionarea competițiilor sportive.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton