Homepage  / Recomandări

Chelsea – Real Madrid și Villarreal – Bayern, meciurile de azi din Liga Campionilor

Chelsea - Real Madrid și Villarreal - Bayern, meciurile de azi din Liga Campionilor

de Tavi Cojocaru,

Liga Campionilor a ajuns la faza sferturilor de finală. Din această fază, e mai greu de vorbit despre favorite certe la calificare. Spectacolul e însă garatat în toate cele patru dueluri.

Ce duel: Pep Guardiola vs Diego Simeone!

Prima „finală” din sferturi este întâlnirea dintre Manchester City şi Atletico Madrid. 

Fantezia echipei lui Pep Guardiola, în care strălucesc oameni precum Kevin De Bruyne,  Sterling, Mahrez, Bernardo Silva şi Foden, se va lovi de „zidul” defensiv recunoscut al celor de la Atletico.

Este o săptămână decisivă pentru sezonul celor de la Manchester City, fiindcă între duelurile cu Atletico se intercalează şi duelul probabil decisiv pentru titlu în Premier League, contra celor de la FC Liverpool.

Atletico are o apărare „beton”, dar şi un atac letal, în care se găsesc jucători precum Luis Suarez, Joao Felix, Antoine Griezmann.

Liga Campionilor: Benfica Lisabona vs FC Liverpool

Al doilea meci de marţi este Benfica Lisabona – FC Liverpool. Un „clasic” european. „Cormoranii” au aceeaşi problemă ca rivala Manchester City: între duelurile din sferturile Ligii se intercalează meciul decisiv din Premier League.

Echipa lui Jurgen Klopp aşteaptă golurile de la Sadio Mane, Mohammed Salah şi Diogo Jota.

Starul celor de la Benfica este Darwin Nunez, un atacant din Uruguay în vârstă de 22 de ani, care marchează cu o frecvenţă remarcabilă.

Meciurile de marţi, 5 aprilie, din sferturile de finală ale Ligii Campionilor: 

  • Ora 22:00: Manchester City – Atletico Madrid 1-0
  • Ora 22:00: Benfica – FC Liverpool 1-3

Meciuri Liga Campionilor: Chelsea vs Real Madrid. Atât!

Miercuri, 6 aprilie, continuă regalul din Liga Campionilor. Atunci e programată o nouă întâlnire care ar fi putut fi foarte bine şi finala competiţiei. Chelsea Londra, campioana en-titre, o întâlneşte pe „Stamford Bridge” pe Real Madrid, gruparea cea mai galonată, cu 13 trofee în palmares.

Jorginho, N’Golo Kante, Havertz sunt doar câteva din superstarurile in trupa antrenată de Thomas Tuchel.

Londonezii trec totuşi printr-un moment delicat, după ce Roman Abramovich, patronul care a transformat radical viaţa clubului, şi-a anunţat retragerea. Contextul se ştie: războiul din Ucraina, legăturile cu Vladimir Putin.

Cât de tare va afecta acest aspect exprimarea echipei rămâne de văzut.

Real Madrid are argumentele ei, foarte solide toate. Echipa lui Carlo Ancelotti are linişte în campionat: un avans de 12 puncte. Dar şi o echipă în care se îmbină experienţa unor Benzema, Modrici, Casemiro şi Kroos cu tinereţea şi exubenraţa unor Vinicius Junior, Rodrygo sau Camavinga.

Champions League. Villarreal vs Bayern, 6 aprilie

Ultimul meci pare şi cel mai dezechilibtrat din aceată fază a competiţiei. Spaniolii de la Villarreal primesc vizita mult mai celebrei Bayern Munchen.

Villarreal este pe 7 în Spania, în afara locurilor de cupele europene. Starurile echipei antrenate de Unai Emery sunt Dani Parejo, Gerard Moreno şi olandezul Groeneveld.

Bayern „răspunde” cu Robert Lewandowski, Serge Gnabry, Kingsley Coman, Leroy Sane, Thomas Muller.

Meciurile de miercuri, 6 aprilie, din sferturile de finală ale Ligii Campionilor: 

  • Ora 22:00: Chelsea – Real Madrid, Digi Sport 1, Orange Sport, Look +
  • Ora 22:00: Villarreal – Bayern, Digi Sport 2, Orange Sport 2, Look Sport
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton