Homepage  / Articole

Liga Campionilor a revenit la tv | Programul complet

Liga Campionilor a revenit la tv | Programul complet

de Redactia Tvmania

După ce săptămâna trecută au intrat în hora optimilor Ligii Campionilor echipe precum Real Madrid, Manchester United şi Juventus, marţi e rândul derby-ului dintre Arsenal Londra şi Bayern München, pentru ca miercuri să avem parte de AC Milan – Barcelona, cu un Lionel Messi (foto) la fel de spectaculos ca în întreg anul precedent.

Optimile au fost împărţite pe două săptămâni atât la partidele din tur, cât şi la returul programat pe 5/6 martie şi, respectiv, 12/13 martie.

În cea mai aşteptată partidă de azi, “tunarii” lui Arsene Wenger vor primi vizita celor de la Bayern, învinşi de Chelsea în finala de anul trecut, dar în plin galop de sănătate în campionatul Germaniei, unde se află pe primul loc, la 15 puncte de cea mai apropiată urmăritoare.

Cui i-e frică de Lionel Messi?

În schimb, Arsenal are încă un sezon dificil în Premier League, unde se află abia pe locul cinci, iar în weekend-ul trecut a fost eliminată de divizionara secundă Blackburn, în Cupa Angliei.

Mâine e rândul unui nou capitol din rivalitatea Milan – Barcelona, la doar un an după ce “extratereştrii” Messi, Xavi şi Iniesta i-au eliminat pe milanezi în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după 0-0 în Italia şi 3-1 pe teren propriu.

Acum, Milanul se bazează şi pe recent transferatul copil-problemă Mario Balotelli, pe cât de talentat, pe atât de controversat şi imprevizibil, iar de partea cealaltă Barcelona are colecţia obişnuită de staruri, cu un Messi parcă şi mai inspirat decât anul trecut, pe care l-a încheiat cu nu mai puţin de 91 de goluri marcate în toate competiţiile.

Iată programul complet al meciurilor de Liga Campionilor din aceste zile:

Azi – 19 februarie

21.45, Digisport 1 şi Dolce Sport 1, Arsenal – Bayern München

21.45, Digisport 2 şi Dolce Sport 2, Porto – Malaga

Mâine – 20 februarie

21.45, Digisport 1 şi Dolce Sport 1, AC Milan – Barcelona

21.45, Digisport 2 şi Dolce Sport 2, Galatasaray – Schalke

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton