Homepage  / Vedete româneşti

Lili Sandu, cu gândul la concediu! „Sper să fie o vacanță în care voi dormi”. EXCLUSIV

Lili Sandu, cu gândul la concediu! „Sper să fie o vacanță în care voi dormi”. EXCLUSIV
14

de Cătălina Matei,

Deși are parte de multă distracție atât în tipul cât și în culisele emisiunii „Votbește lumea” de la Pro TV, Lili Sandu așteaptă cu nerăbdare vacanța. Împreună cu logodnicul ei, Silviu Țolu, și băiețelul lor, Thomas, prezentatoarea TV va avea parte de câteva zilele libere la sfârșitul acestei luni. Unde vor merge?

Înainte de a pleca în vacanță la sfârșitul acestei luni, Lili Sandu se pregătește de o aniversare specială: pe 13 iulie, emisiunea „Vorbește lumea” împlinește 8 ani. Alături de colegii săi, Shurubel și Bogdan Ciudoiu, prezentatoarea TV va avea parte de multe momente inedite într-o ediție specială. Deși este cea mai nou-venită în echipă, Lili s-a integrat de minune.

Mai multe detalii, imediat!

Încă puțin și vă pregătiți de o aniversare specială: 8 ani de „Vorbește lumea”. Ce înseamnă pentru tine acest moment? Chiar dacă nu ai fost de la început în această echipă…

Eu m-am alăturat echipei „Vorbește lumea” în septembrie 2022, am aproape 10 luni. În ciuda faptului că nu am fost în echipă de la început, e un moment foarte special pentru mine, simt că mă aflu aici de o viață! Echipa m-a primit cu brațele deschise, m-am acomodat și am intrat în ritm imediat. „Vorbește lumea” este o a doua familie pentru mine. Prin urmare, aniversarea de 8 ani este un eveniment pe care îl aștept cu sufletul la gură. O să ne distrăm pe cinste și totodată, va fi o zi tare emoționantă.

Cât de mult s-a schimbat dinamica dintre tine și colegii tăi, Shurubel și Bogdan Ciudoiu, din prima zi de filmare și până acum?

Ce pot spune este că… s-a schimbat! (râde) Prima mea zi de filmare a fost anul trecut, pe 5 septembrie. Deși am avut parte de o primire călduroasă și m-am acomodat extrem de repede, prima zi de filmare a fost cu emoții mari. De abia cunoscusem întreaga echipă, iar totul era nou pentru mine. Orice început este dificil, însă toată această călătorie a fost și este minunată. M-am bucurat de fiecare secundă din live, iar dinamica a ajuns să fie wow. Ne înțelegem super bine, ne completăm și avem chimie, iar toate acestea nu pot decât să îmbunătățească dinamica pe zi ce trece.

Cum începe o zi obișnuită de filmare pentru tine?

Pot spune că o zi de filmare trece extraordinar de repede. O zi obișnuită începe cu mine ajungând la platou și intrând de îndată la make-up & păr. În timp ce sunt machiată și coafată, trec rapid prin desfășurător și am parte de un ultim brief înainte de live. În continuare, merg la garderobă pentru a mă îmbrăca în ținuta alocată zilei respective, iar după aceea merg pe platou alături de Shuru și Bogdan pentru a trece împreună prin desfășurătorul zilei. Emisiunea se termină cât ai clipi, fiindcă ne distrăm foarte tare și ne place mult ceea ce facem.

Cine este cel mai punctual dintre voi? Dar cel mai pus pe șotii?

Cred că eu sunt cea mai punctuală. Într-adevăr, eu ajung mai devreme la platou, pentru că intru la make-up & păr, unde petrec mai mult timp decât o fac băieții. În ceea ce privește ce de-al doilea aspect menționat, cred că toți suntem la fel de puși pe șoții. Mereu râdem, glumim, facem diverse farse, avem parte de tot felul de pățanii în timpul pauzelor, ne distrăm. În fiecare zi petrecută pe platoul „Vorbește lumea”, râd până mă dor obrajii.

vorbeste-lumea-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Și care ar fi punctul vostru comun „forte”? Ce vă leagă cel mai mult?

Faptul că ne potrivim și totul vine de la sine. Așa cum spuneam mai devreme, avem chimie, iar dinamica este bună. Totul vine natural: de la glume, la felul în care ne completăm frazele. În această formulă, suntem degajați, dezinvolți și spontani. Cursul unei emisiuni este firesc, iar procesul este unul natural.

Ce alt format credezi că ți s-ar mai potrivi în acest moment?

Chiar nu mă văd în niciun alt proiect. Pentru mine, „Vorbește lumea” este mai mult decât un proiect în care apar pe TV, este un proiect de suflet, m-am atașat extrem de mult de toate fetele din redacție, de toată echipa noastră, de cei care sunt în spatele camerelor. Suntem pur și simplu o familie. Nu mă văd prezentând nimic altceva în acest moment. Noi trei suntem exact în locul potrivit.

În acest moment, ce producții (seriale, emisiuni, filme) te  țin în fața micilor ecrane?

Eu nu mai am timp să văd nimic altceva (râde). Programul meu este destul de încărcat. Dacă în weekend se întâmplă ca Thomas să fie plecat la bunici, mă uit la „Black Mirror”. Mă uit la seriale și filme foarte rar, întrucât timpul meu este limitat. Sper să îmi iau revanșa în vacanță.

Când vei pleca în vacanță? Și care este destinația aleasă?

În vacanță intrăm spre final de iulie. Cu siguranță eu și Silviu vom avea parte de o vacanță cu Thomas, probabil în Grecia. Dacă nu, o să mergem la noi la mare, în Neptun sau Olimp. Căutăm locuri care să fie kid-friendly și să îl bine dispunem pe Thomas. Probabil că eu și Silviu vom avea weekenduri în care vom pleca pe undeva. Mi-ar plăcea să mergem undeva pe la noi prin țară. Cred că o să mergem și prin Vrancea, să îmi vizitez o parte din familie, să îl duc și pe Thomas acolo, să îi cunoască pe unchii mei și să stăm un pic la munte și să mâncăm sănătos. Cam asta ar fi… nu e o vacanță prea lungă. Sper să fie o vacanță în care voi dormi. N-am crezut vreodată că îmi voi dori atât de mult să am zile în care să dorm. Niciodată să nu spui niciodată.

Și cum suntem în luna lui Cuptor… care este cel mai bun remediu anti-caniculă încercat de tine?

Cred că cel mai bun remediu este aerul condiționat. În acele ore de caniculă, probabil că voi sta undeva înăuntru, la aer condiționat, sau voi pleca într-o escapadă la munte, care este întotdeauna binevenită vara. O poțiune magică… nu știu! Limonadă cu multă gheață!

lili-sandu-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 14

Foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton